Trenutno čitaš
Ako voliš ‘Money Heist’, onda definitivno na svoju listu dodaj ‘Kaleidoscope’

Ako voliš ‘Money Heist’, onda definitivno na svoju listu dodaj ‘Kaleidoscope’

L'Occitane
L'Occitane

Netflix je upravo objavio službeni trailer za novu antologijsku seriju o pljački, Kaleidoscope. Ono što ovu seriju čini drugačijom od svih ostalih na platformi je to što je ova serija nelinearna, što znači da gledaoci mogu gledati seriju bilo kojim redoslijedom. Ali, publika će i dalje moći da se uključi u finale sezone i svi će imati isto iskustvo. Prilično cool, zar ne?

U peridu od 25 godina, Kaleidoscope prati grupu lopova koji zajedno rade na provali u neraskidivi trezor kako bi ukrali 7 milijardi dolara i izveli jednu od najvećih pljački u istoriji.

Službeni sažetak glasi: „Čuvana najmoćnijim timom za korporativnu sigurnost na svijetu, a uz policiju za petama, svaka epizoda otkriva komadić složene slagalice korupcije, pohlepe, osvete, spletki, lojalnosti i izdaje.“

Netflix

Talentovana glumačka postava uključuje toliko velikih imena: Giancarlo Esposito (Better Call Saul), Tati Gabrielle (You), Rufus Sewell (A Knight’s Tale), Peter Mark Kendall (The Americans), Paz Vega (The OA), Hemky Madera (Queen of the South).

Pročitaj

Označi u svoje kalendare: Kaleidoscope se premijerno prikazuje na Netflixu 1. januara.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum