Trenutno čitaš
Airbnb je otišao korak dalje svojim revolucionarnim smještajima

Airbnb je otišao korak dalje svojim revolucionarnim smještajima

airbnb
NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Uzbuđenje ljubitelja filma, muzike i sporta doseže novi nivo dok Airbnb najavljuje svoj najnoviji projekt Icons. Airbnb već odavno nudi nevjerojatan izbor smještaja širom svijeta, ali Icons ide korak dalje, omogućujući gostima da zakorače u svijetove svojih omiljenih filmova, muzičkih zvijezda i sportskih događanja.

Airbnb omogućuje da prenoćište u Ferrari muzeju, kući iz filma “Up”, vili iz X-Mena… Takođe, Airbnb je nekada nudio boravke u ormaru za patike DJ-a Khaleda, Shrekovoj močvari, omiljenom pubu Teda Lassa i na raznim drugim neobičnim mjestima.

airbnb
Foto: Airbnb

Jedno od najuzbudljivijih iskustava koje Icons nudi jest boravak kući “Up” koja se nalazi u Novom Meksiku. Ova čarobna kuća doslovno lebdi u zraku, pričvršćena za kran s preko 8000 balona, pružajući gostima nevjerojatan pogled na slikovite crvene stijene Abiquiua. Za obožavatelje Marvelovih filmova tu je 2D rekreacija vile iz X-Mena u New Yorku, dok će ljubitelji Disneyevog svijeta moći noćiti u Stožeru, kontrolnom centru Rileynih emocija iz filma Inside Out 2.

airbnb
Foto: Airbnb

Ali to nije sve… Icons donosi i priliku za susret s velikim zvijezdama zabavne industrije. Kevin Hart lično vodi goste u svoj Coramino Live Lounge na nezaboravno veče s tekilom i stand-up komedijom, dok će Doja Cat održati intimni koncert u vlastitom dnevnom boravku. Za ljubitelje gaminga, TikTok senzacija Khaby Lame poziva goste u svoj rodni grad Milano u Italiji na epsko iskustvo.

airbnb
Foto: Airbnb

Jedan od najvećih dragulja Icons projekta je Purple Rain kuća pjevača Princea, koja je do sada bila nedostupna javnosti. Ova legendarana kuća u Minneapolisu, Minnesoti, koja je prikazana u istoimenom filmu, sada je otvorena za goste koji žele doživjeti magiju Princeovog svijeta.

Pročitaj

Za ljubitelje brzine i uzbuđenja, Icons nudi i nevjerojatno iskustvo noćenja u Ferrarijevom muzeju u Maranellu.

Foto: Airbnb

I dok su sva Icons iskustva dostupna po pristupačnim cijenama, većina ih je čak besplatna. Sa samo 4000 ulaznica dostupnih, zainteresovani gosti mogu rezervirati svoje mjesto putem Airbnb aplikacije, a odabrani će dobiti digitalnu zlatnu ulaznicu za nezaboravno iskustvo života.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum