Trenutno čitaš
Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka

Branding konferencija
Branding konferencija

Izdavačka kuća Mascom nam donosi odabrane pjesme koje predstavljaju odraz interesovanja lokalnog tržišta i reflektuju njihov uspjeh na svjetskim platformama za strimovanje muzike i na relevantnim top listama.  

Evo šta se izdvaja ove sedmice.

Karol G ft. Aldo Ranks Watati (Barbie album)

Regeton zvijezda Karol G jedna je od artista na fenomenalnom soundtracku za igrani film „Barbie“ koji planeta očekuje sa velikim nestrpljenjem.

CKAY – nwayi

Nigerijac CKay je obradovao fanove singlom „nwayi“. Ovaj afro lover je bio inspirisan ljetnim romansama i emocijama koje je pretočio u ovu koketnu pjesmu.

Galantis & JVKE ft. Enisa – Fool 4 You (VIP Mix)

Producentski dvojac Galantis je takođe spreman za uzbudljivo ljeto. Ovo je njihov hit „Fool 4 U“ u „VIP Mixu“ koji su već uvrstili u svoj set. Fanovi su oduševljeni.

David Guetta – Baby Don’t Hurt Me

Aktuelan hit „Baby Don’t Hurt Me“ Davida Guette u saradnji sa Coi Leray i Anne-Marie sada slušamo i u remiksu koji je potpisao britanski DJ Joel Corry.

Ezra – LMK

Slovenački treper Ezra je objavio novi singl sa EP-ja „Good Sauce“. Obratite pažnju na pjesmu „LMK“. Ezra i Sergej Pajić će ove godine nastupiti na CLOUT festivalu u Varšavi.

Tiësto – Yesterday

Tri Tiëstove pjesme sa novog albuma dominiraju na radio stanicama. Singlovima „10:35“, „Lay Low“ i „All Nighter“ dodajemo i ovaj najnoviji singl, „Yesterday“.

Kelly Clarkson ft. Steve M – I hate love

Još jedna pjesma sa novog albuma Kelly Clarkson na kom je bila inspirisana mnogim aspektima ljubavi. U singlu “I hate love” bendžo svira glumac Steve Martin.

TY Dolla $ign – Motion

Poslije kraće pauze Ty Dolla je ponovo tu sa još jednom novom pjesmom koja najavljuje budući album planiran za objavljivanje do kraja godine.

Pročitaj
Thunderbolti

Burna Boy –  Sittin On Top Of The World

Koristeći sempl iz pjesme „Top Of The World“ pjevačice Brandy (ft. Mase), Burna je objavio novi singl „Sittin On Top Of The World“; pravi ljetni hit koji prosto mami na đuskanje.

Bebe Rexa – Call on Me (Remix)

Pred vama je još jedan remiks jednog od omiljenih singlova sa albuma „Bebe“. Remix za numeru „Call On Me“ uradio je svjetski poznati DJ – David Guetta.

Jubël ft. NLE Choppa – Triple A

Elektro/producentski duo Jubël, koji čine Sebastian Atas i Victor Sjöström, je objavio sjajnu saradnju sa trenutno najtraženijim američkim reperom NLE Choppa.

Salvador Sobral – Pedra Quente

Nezaboravni Eurosong pobjednik 2017. godine, Salvador Sobral, će uskoro objaviti album „Timbre“. „Pedra Quente“ je atraktivna pop-folk pesma.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum