Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

Ovog ponedjeljka vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top ljestvica, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti. Odabrane pjesme predstavljaju odraz interesovanja lokalnog tržišta i reflektuju njihov uspjeh na svjetskim platformama.

BEBE REXHA – Heart Wants What It Wants

Pjesma govori o trenutku kada shvatate da niste više zaljubljeni u svog partnera i kada morate poslušati svoje srce,” objašnjava Bebe Rehxa govoreći o inspiraciji za tekst novog singla “Heart Wants What It Wants”.

NATALIE MERCHANT feat. ABENA KOOMSON-DAVIS – Come on, Aphrodite

Cijenjena kantautorka, pjevačica, nekada poznata kao predvodnica benda 10000 Maniacs, Natalie Merchant, je upravo objavila novi materijal poslije sedam godina. Singlom “Come on, Aphrodite” najavljuje novi album kao i veliku turneju.

NESSA BARRETT – BANG BANG!

Pjesma je inspirisana granicama besa. Ponekad se toliko naljutim da mi padaju na pamet najluđe stvari koje bih učinila drugima jer sam ubjeđena da samo žele da nametnu svoje mišljenje a to neće da priznaju,“ izjavila je Nessa Barret.

DON TOLIVER feat. LIL DURK & GLORILLA – Leave the Club

Baš kako naslov singla sugeriše, namjenjen je klubskom ambijentu. Don Toliver je odlučio da se na budućem albumu “Lovesick” pozabavi upravo takvim zvukom.

Pročitaj
muzika

THE BLESSED MADONNA – We Still Believe

DJ/producentkinja The Blessed Madonna je unikatna predstavnica struje koja je posvećena andergarund klubskoj kulturi i dens muzici koja tu filozofiju njeguje decenijama.

100 GECS – Hollywood Baby

Američki hyperpop duo 100 gecs najavljuje drugi studijski album singlom “Hollywood Baby”. Ovo izdanje je definitvno jedno od očekivanijih u ovoj godini što se američkog tržišta tiče.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum