Kornfleks stvara super hrskavu koricu za sočne komade pečene piletine. A ko ne voli hrskavu piletinu za večeru? Posluži ovu ukusnu piletinu sa svojim omiljenim sosom.
Sastojci:
- 450g pilećih prsa bez kostiju, narezanih na trakice
- 2 šolje mljevenih kukuruznih pahuljica
- 1 šolja brašna
- 2 jaja
Stavi brašno u činiju. U drugoj posudi umuti jaja. Stavi kukuruzne pahuljice u treću činiju.
Priprema:
Začini piletinu solju i biberom. Umoči piletinu u brašno, zatim u jaja i na kraju u kukuruzne pahuljice. Stavi na podmazan pleh.
Peci u prethodno zagrejanoj rerni na 175 stepeni oko 7 minuta. Preokreni piletinu i peci još 7 do 8 minuta ili dok ne bude pečena i hrskava. Posluži sa omiljenim sosom.
Uživaj u jelu!
Ključne riječi