Nemoj spremati ljetnu suknju, jer ove kombinacije vrište jesen

outfit suknja + džemper
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Kako temperatura opada mnoge žene spremno posežu za toplijim komadima. Ali, evo jedne modne tajne: ljetne suknje mogu biti savršeni saveznici i u jesen! Ključ je u slojevitim kombinacijama i igranju s teksturama i bojama koje reflektuju duh ove sezone.

Ove stilske ideje dokaz su da ljetna suknja itekako ima svoje mjesto u jesenjoj garderobi.

Chocolate chic. Tamne čokoladne nijanse idealne su za prelazno razdoblje između ljeta i jeseni. Kombinacija saten suknje i pletenog džempera čini ovaj outfit jednostavnim, ali nevjerojatno sofisticiranim. Sa crnom torbom i velur čizmama, ovaj outfit je savršen za dnevne i večernje prilike.

outfit suknja + džemper
Instagram/ceydakgun

Kombinacija burgundy i animal print. Leopard print može vrištati jesen kada se upari s bogatim nijansama poput burgundy. Suknja s leopard uzorkom savršeno se slaže s bordo čizmama do koljena i oversized kardiganom. Topli bordo tonovi naglašavaju ležernu eleganciju, dok animal print donosi smjelost i odvažnost u svaki jesenji outfit.

outfit suknja + džemper
Instagram/catherinevilhem

Monohromatski izgled u nijansama smeđe. Ako voliš neutralne tonove, smeđa paleta je pravi izbor. Kombinacija smeđe midi suknje i odgovarajuće jakne stvara sofisticiran monohromatski izgled koji je savršen za svakodnevne aktivnosti. Igra nijansi smeđe donosi osjećaj topline i ugodnosti, dok baletanke dodaju suptilnu eleganciju.

outfit suknja + džemper
Instagram/ooliviamiller

Oversized džemper i suknja s printom. Ležernost nikada nije izgledala ovako chic! Duga suknja s printom savršeno balansira oversized džemper u neutralnim tonovima. Ova kombinacija je idealna za šetnje gradom kada želiš izgledati opušteno, ali dotjerano. Uz chunky čizme, ovaj outfit dobiva dozu urbane sofisticiranosti.

outfit suknja + džemper
Instagram/missjamiefirth

Bež i burgundy elegancija. Za sofisticiran, ali jednostavan jesenji izgled, kombinuj laganu pleteninu u krem tonovima s lepršavom suknjom u burgundy nijansi. Ovaj spoj neutralnih i bogatih tonova odiše elegancijom i stilom, idealan za jesenske šetnje gradom. Crne baletanke savršen su završni detalj koji naglašava jednostavnost i profinjenost.

outfit suknja + džemper
Instagram/jeanne_andreaa

Klasična kombinacija burgundy i crnih detalja. Burgundy nijansa ove sezone dominira jesenskim outfitima, a kombinacija s crnim aksesoarima daje savršeni balans između glamura i praktičnosti. Midi suknja od svilenkastog materijala u bogatom tonovima, zajedno s oversized džemperom, stvaraju urbani chic izgled. Crne čizme i elegantna torba daju završni pečat koji je idealan za formalnije prilike.

Pročitaj
look of the day

outfit suknja + džemper
Instagram/limaswardrobe

Zelena i smeđa kombinacija. Zelena vesta od vune savršeno se slaže s tamnosmeđom svilenkastom suknjom, stvarajući ugodan i slojevit izgled. Vintage torba s resama daje ovoj kombinaciji retro notu, dok leopard print baletanke unose dozu razigranosti.

outfit suknja + džemper
Instagram/oliviatps

Jesen u sportskom stilu. Ako želiš opušteniji, ali trendi izgled, kombinuj svoju burgundy suknju s oversized džemperom i klasičnim bijelim patikama. Ovaj kontrast između elegantnog i casual izgleda donosi mladenačku energiju koja je savršena za ležerne jesenske izlaske.

outfit suknja + džemper
Instagram/lilliegracep

Neutralne boje s daškom elegancije. Neutralne boje poput sive i bijele u ovoj kombinaciji izgledaju nevjerojatno elegantno. Kombinacija sivog oversized džempera i bijele suknje u maxi stilu s baletankama savršena je za svakodnevne obaveze ili opuštene vikend izlaske. Ovaj outfit je istovremeno sofisticiran i jednostavan, dok oversized torba dodaje dozu praktičnosti.

outfit suknja + džemper
Instagram/marvaldel

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum