Trenutno čitaš
Chic jesenje haljine koje će definisati tvoju garderobu ove sezone

Chic jesenje haljine koje će definisati tvoju garderobu ove sezone

jesenje haljine
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Jesen nas poziva da se poigramo slojevima i uživamo u udobnosti, ali to ne znači da moramo odustati od elegancije. Ove sezone, haljine postaju ključni komad koji olakšava svaku dnevnu kombinaciju. Kada pronađeš savršenu jesenju haljinu, sve što ti preostaje jeste da dodaš cipele i nekoliko dodataka – jednostavno i efektno.

Jesenje haljine sada su toliko chic da ćeš poželjeti kreirati čitavu garderobu upravo oko njih.

Od udobnih pletiva do prozračnih krojeva od šifona, jesenje haljine nude bezbroj opcija koje će te učiniti zapaženom na svakom koraku. Bez obzira na dužinu ili kroj, ove haljine imaju jednu zajedničku stvar – jednostavnost uz maksimalan utisak.

Duboki bordo tonovi su praktično sinonim za jesen. A ova svestrana haljina izgleda jednako sjajno uz cool par patika ili klasične čizme ili štikle.

reserved haljina
Reserved

Maxi haljine su ove jeseni u centru pažnje, nudeći spoj sofisticiranosti i udobnosti. Ovaj trend je savršen za prelazne dane kada želiš izgledati sređeno, ali bez mnogo truda. Njihova svestranost omogućava da ih nosiš u gotovo svakoj prilici – bilo da ideš na posao, šetnju gradom, ili večernji izlazak.

reserved haljina
Reserved

Na modnim pistama, poput revije Chloé za jesen/zimu 2024, šifon je istaknut kao nezaobilazan materijal. Njegova lakoća i prozračnost omogućavaju eleganciju bez napora. Midi ili maxi dužine savršeno se kombinuju sa kožnim čizmama do koljena za sofisticiran boho izgled.

reserved haljina
Reserved

Neutralne i zemljane nijanse vode glavnu riječ ove sezone. Maslinasto zelena, čokoladno smeđa i bordo su među najpopularnijim izborima, dok nijanse karamele unose toplinu u hladne dane. Pored njih, dvobojne kombinacije crne i bijele ili sive i bež pružaju klasičnu eleganciju uz moderan preokret.

mango haljina
Mango
mango haljina
Mango

Blejzer haljine su nezaobilazni trend ove jeseni, jer kombinuju sofisticiranost klasičnog blejzera i praktičnost haljine. Ove moćne haljine nude ravnotežu između formalnog i modernog stila, omogućavajući ti da izgledaš sređeno bez previše truda. Savršene za poslovne sastanke ili večernje izlaske, blejzer haljine su modni komad koji svaka garderoba treba da ima.

Pročitaj
sienna miller chloe

mango haljina
Mango

Košulja haljina sa kariranim dezenom postaje nezaobilazan modni favorit ove jeseni, savršeno balansirajući između klasičnog i modernog stila. Inspirisana bezvremenskim kariranim uzorcima, poput tartana i gingama, ovaj komad donosi dozu šarma i udobnosti, dok je idealan za slojevite jesenje kombinacije. Košulja haljina je svestrana – možeš je nositi ležerno, na posao, ili čak za večernji izlazak, uz minimalno truda.

mohito haljina
Mohito

Džemper haljina pastelnih boja donosi nježan i opušten stil u hladne jesenje dane. Njena mekana tekstura i delikatne nijanse unose toplinu u tvoju garderobu, dok pastelne boje dodaju vedrinu u tmurne dane. Ovaj komad je savršen za svakodnevno nošenje – bilo da je upariš sa čizmama, patikama ili elegantnim baletankama.

mohito haljina
Mohito

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum