Trenutno čitaš
Spoj funkcionalnosti i modernog dizajna: Como predstavlja brendove koji inspirišu

Spoj funkcionalnosti i modernog dizajna: Como predstavlja brendove koji inspirišu

Como salon namještaja Banja Luka
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Salon namještaja Como, koji se nalazi u Banjoj Luci, postao je sinonim za kvalitetan namještaj svjetskih i domaćih brendova. Krajem prošle sedmice, Como je predstavio nove kolekcije tri brenda koji čine važan dio njihove ponude.

U prijatnom ambijentu salona održano je posebno veče posvećeno inspirativnim brendovima. Domaći brend Volumen, španski Kave Home i italijanski Tomasella su bili u fokusu događaja. Como je i ove godine bio sjajan domaćin, organizujući druženje s arhitektama, tokom kojeg su predstavljeni najnoviji trendovi u dizajnu enterijera.

Como salon namještaja Banja Luka
Como

Prezentacija brendova uključivala je njihove predstavnike i stručni tim salona Como, koji je prisutnima približio viziju brendova, segmente proizvoda, materijale, rokove i načine funkcionisanja kompletne logistike kako bi se fantastični komadi namještaja našli u našim domovima. Sva tri brenda odišu luksuzom, savršenim skladom funkcionalnosti i modernog dizajna, ali svaki od njih donosi svoju jedinstvenu priču.

Como salon namještaja Banja Luka
Como

Volumen

Volumen je domaći brend koji stvara savremen, funkcionalan i izuzetno udoban namještaj. Prema rečima stručnjaka, ovaj brend nudi decentan namještaj koji je rezultat modernog pogleda na klasične vrijednosti. Volumen predstavlja dobar balans između forme i sadržaja – dizajn je moderan, pametan i pažljivo osmišljen, a materijali su vrhunskog kvaliteta.

Volumen fotelja, como
Volumen

Kave Home

Kave Home je španski brend namještaja i dodataka za dom, koji je novitet u ponudi salona Como. Ovaj brend karakteriše kombinacija modernog i funkcionalnog dizajna s pristupačnim cijenama. Kave Home nudi elegantne opcije koje odgovaraju širokom spektru ukusa i stilova života, uz poseban fokus na održivost i originalna rješenja.

Como salon namještaja Banja Luka
Como

Tomasella

Pročitaj
BizUp Goes Local - Doboj i Prijedor

Tomasella je brend poznat po savršenim plakarima, bibliotekama, komodama i namještaju za spavaću sobu. Ovaj italijanski proizvođač ne pravi kompromise između dizajna, funkcije i kvaliteta. Osnovan 1948. godine kao radionica namještaja, Tomasella je zahvaljujući odlučnosti i predanosti Luiđija Tomasele brzo postao jedan od najznačajnijih italijanskih proizvođača namještaja i lider na svjetskom tržištu. Njihov kvalitet temelji se na modularnim rješenjima, elegantnom dizajnu i stalnoj potrazi za novim materijalima i finim završnim obradama.

tomasella namještaj, como
Tomasella

Tomasella nudi namještaj i modularna rješenja za dnevne i spavaće sobe u raznim materijalima i bojama, fokusirajući se na najnovije trendove i različite zahtjeve prostora.

Za više informacija o ovim brendovima i cjelokupnoj ponudi salona Como, poseti njihovu zvaničnu web stranicu ili svrati na adresu Ivana Gorana Kovačića 203b u Banjoj Luci.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum