Trenutno čitaš
Stilista Law Roach dijeli svoje tajne (i najbolje Zendaya priče) u novoj knjizi

Stilista Law Roach dijeli svoje tajne (i najbolje Zendaya priče) u novoj knjizi

Law Roach Zendaya

Kada je Law Roach, jedan od najprepoznatljivijih stilista današnjice, u martu 2023. na Instagramu objavio da se povlači iz modnog svijeta, mnogi su mislili da je došlo vrijeme za usporavanje. Međutim, istina je potpuno drugačija – Roach ne samo da nastavlja da oblikuje svijet mode, već i da pomaže ljudima da izgrade samopouzdanje kroz njegovu novu knjigu How to Build a Fashion Icon: Notes on Confidence from the World’s Only Image Architect.

Law Roach je arhitekt imidža koji je oblačio neke od najvećih imena u industriji zabave, uključujući Zendayu, Celine Dion, i Kerry Washington. Njegov rad nije bio samo puko stilizovanje; on je pretvarao svoje klijentkinje u modne ikone koje su privlačile pažnju svjetske javnosti na crvenim tepisima i modnim revijama. Iako se naizgled povukao iz javnosti, Law Roach je i dalje u svakodnevnoj akciji – putuje iz jednog grada u drugi, pojavljuje se na prestižnim događajima, i gradi projekte koji imaju dugoročan uticaj.

Law-Roach-knjiga
Abrams Image

Njegova prva knjiga, daleko je više od memoara o njegovom profesionalnom putu. U suštini, knjiga je vodič za samopouzdanje – nešto što Roach smatra najljepšim modnim dodatkom. Kroz anegdote o poznatim ličnostima koje je oblačio, poput Zendaye, Law Roach pokazuje kako svako od nas može da pronađe svoj stil i izgradi samopouzdanje koje će nas nositi kroz sve životne izazove. „Samopouzdanje je nešto najljepše što svi možemo da obučemo,“ kaže Roach u svojoj knjizi.

Jedna od najupečatljivijih priča u knjizi je o Zendayi, koju je stilizovao još kao tinejdžerku na njenom putu do globalne slave. Roach je objasnio kako je mala promjena u stavu tokom jednog događaja učinila da mlada zvijezda zrači samopouzdanjem, pretvarajući se u modnu ikonu kakvu danas poznajemo.

Law Roach Zendaya 1
Samir Hussein/WireImage

Iako su anegdote o zvijezdama neodoljive, suština Roachove knjige leži u lekcijama koje se mogu primeniti u svakodnevnom životu. Njegovi savjeti idu dalje od mode; on nas podsjeća da treba da budemo hrabri i da eksperimentišemo sa stilom, baš kao što se naši ukusi za modu razvijaju, kao i naša paleta ukusa za hranu. Njegov cilj je da inspiriše čitaoce da se osjećaju samouvjereno u svakom komadu garderobe, ali i u sopstvenoj koži.

Pored knjige, Roach je posvećen edukaciji kroz novi projekat School of Style. Ova platforma nudi kurseve za buduće stiliste, šminkere i frizere, fokusirajući se na praktične vještine, ali i na teme kao što su finansijska pismenost – ključni aspekti za sve koji ulaze u svijet slobodnih profesija. Roach veruje da ovaj projekat može pomoći novim generacijama da se afirmišu i pronađu svoje mjesto u industriji stila.

Pročitaj
serija bridgerton, maj na netflixu

Law Roach celine dion
Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy

Iako je zvanično „penzionisan,“ jasno je da Law Roach ne planira da stane. Njegova knjiga i edukativni projekti su njegov način da vrati zajednici, inspirišući ljude da izgrade sopstveni stil i samopouzdanje. Jer, kako Roach kaže: „Ako mogu da promjenim život jedne osobe, biću srećan.“

Njegova priča, iz Čikaga do vrhova svjetske mode, nije samo inspiracija za sve one koji žele da budu dio modnog svijeta, već i za svakog ko teži da izgradi autentično samopouzdanje – kako na modnoj pisti, tako i u svakodnevnom životu.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum