Trenutno čitaš
Sve što znamo o petoj sezoni “Emily in Paris”

Sve što znamo o petoj sezoni “Emily in Paris”

emily

Ili bi možda trebalo da kažemo… Emily u Rimu? Vraćamo li se u Francusku… ili ipak u Rim… sa našom omiljenom Amerikankom koja se pretvorila u Parižanku, jer je potvrđeno da se serija “Emily u Parizu” vraća sa petom sezonom!

Kreator serije, Darren Star, rekao je: „Uzbuđeni smo što se vraćamo petom sezonom kako bismo nastavili avanture u Rimu i Parizu!“

Upravo zato nimalo ne čudi što je Netflix najavio dolazak pete sezone koja će se nastaviti s avanturama lika Lily Collins u Parizu i Rimu, budući da je četvrta sezona završila tako što je Emily otvorila novu koncelariju u Rimu nakon što je započela romansu s Marcellom.

„Nema mjesta kao što je Rim”, kaže Emily i digne šalicu espressa na čijem se dnu nalazi broj pet.

Dakle, pripremi beretke i bagete, jer donosimo sve što do sada znamo o petoj sezoni serije “Emily in Paris”.

Glumačka ekipa

Serija ne bi bila to što jeste bez Lily Collins, koja će se vratiti u ulozi Emily Cooper. U najavnom videu rekla je: „Nema mjesta kao što je Rim!“, čime je najavila narednu sezonu. Takođe možemo očekivati povratak Eugenia Franceschini u ulozi nove italijanske ljubavi za Emily. Pored toga, ne vjerujemo da smo poslednji put vidjeli Gabriela (Lucas Bravo) i Mindy (Ashley Park).

Glumačka ekipa i produkcijski tim već su najavili šta nas očekuje u svijetu koji okružuje Emily. Kreator serije Darren je takođe izjavio: „Emily će boraviti u Rimu, ali to ne znači da neće biti i u Parizu.“

Pročitaj
lonely planet netflix

emily in paris 4
Netflix

Lily Collins je takođe otkrila neke detalje o budućnosti veze njenog lika sa neodoljivim italijanom: „Marcello je sasvim druga avantura koju želimo za Emily jer želimo da ima bolju ravnotežu između posla i života. Želimo da se Emily bezuslovno smije. Želimo je vidjeti iznad njezinog vacay mood-a. I on dolazi u to savršeno vrijeme”, rekla je Lily. Glavna glumica Lily Collins komentarisala je i novi odnos Emily i Marcella, kao i da će on sigurno odigrati veliku ulogu u novoj sezoni. „Osjećam da imaju pravu iskru i pravu romantičnu vezu”. Dakle, čini se da već sada znamo oko kojeg bi se muškarca radnja mogla odvijati u novim epizodama…

Pošto je sezona tek najavljena, još uvijek nemamo zvaničan datum izlaska, ali ćemo te sigurno obavijestiti čim saznamo više.

emily in paris 4
Netflix

U međuvremenu, na društvenim mrežama obožavatelji zahtijevaju spin-off seriju govoreći da je Sylvie Grateau (Philippine Leroy-Beaulieu) najbolja stvar u vezi Emily In Paris, i zaslužuje da ima svoj spin-off. Njena odvažnost i chic stil očaravaju, a ona vlada svakim trenutkom na ekranu. Njene romanse i zaplet su zrelije od Emilynih (Lily Collins) i daleko zanimljivije.

Njena pozadina je takođe složena i razvijenija nego bilo koji drugi lik iz serije. I, naravno, kao žena u industriji u kojoj dominiraju muškarci, generalno postoji mnogo materijala za ispitivanje. Postoji mnogo načina na koji bi se spin-off mogao dogoditi s likom poput Sylvie. Jedna od opcija je serija prequel u kojoj mlada Sylvie započinje svoju karijeru u marketingu i modnoj industriji. Drugi je direktni spin-off koji prati daljnje Sylvieine avanture nakon što se događaji Emily In Paris privode kraju.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum