Trenutno čitaš
Druga sezona regionalnog vokalnog kampa Escape

Druga sezona regionalnog vokalnog kampa Escape

escape kamp

Nakon izuzetno uspješnog prvog izdanja, Escape, jedini vokalni kamp u regionu, čiji je idejni tvorac Maja Manojlović, vokalni pedagog, kompozitor i izvođač sa dvadesetogodišnjim iskustvom, ove godine doživjeće i svoju drugu sezonu, od 18. do 22. septembra, u rizortu ,,Kumovi konaci”, nadomak Banjaluke.

Escape vokalni kamp svim ljubiteljima pjevanja, bez obzira na to da li se radi o početnicima ili već iskusnim vokalnim profesionalcima, nudi priliku da unaprijede svoju vokalnu tehniku i kreativni izraz, povećaju samopouzdanje te postanu bolji, sigurniji i zadovoljniji izvođači, a sve to kroz bogat program aktivnosti koji kombinuje pjevanje, songwriting, fitness za pjevače, ples, scenski pokret i mentorski rad sa regionalnim muzičkim zvijezdama.

escape kamp
Maja Manojlović

Okruženi prirodom, u predivnom ambijentu rizorta ,,Kumovi konaci”, koji nudi savršen spoj tradicije i modernog, polaznici ovogodišnjeg kampa imaće priliku da kroz petodnevni program sarađuju sa Majom Manojlović, nagrađivanim vokalnim pedagogom, Hristinom Vuković i Zoe Kida, poznatim kantautorkama iz Beograda, Anom Mazalicom, koreografom i nastavnikom klasičnog i modernog baleta, te Aleksandrom Stupar, fitness trenerom. Od ove godine, učesnik koji pokaže najveći progres tokom vokalnog kampa osvaja i nagradu – profesionalno video i audio snimanje cover pjesme po ličnom odabiru. Podršku Escape vokalnom kampu dala je apoteka BioMedic iz Banjaluke.

Pročitaj
haptiča rukavica

Prijave za učešće otvorene su od 1. jula do 1. septembra, a broj mjesta je ograničen. Više informacija o samom kampu možete pronaći na linku kao i na zvaničnoj Instagram stranici Escape vokalnog kampa.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum