Trenutno čitaš
Prihvati trend ljeta 2024: Dugi šorts!

Prihvati trend ljeta 2024: Dugi šorts!

dugi šorts, bermude
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Novi ljetni trendovi ove godine ulaze u naše ormare – uključujući naš novi omiljeni trend pantalona: dugi šorts. Osvježavajuća promjena u odnosu na mikro kratke hlače koje su tako dugo dominirale modnom publikom i modnim pistama, ovosezonski trend opuštenih dugih šortseva je u porastu, i iskreno, šorts nikada nije izgledao elegantnije.

Dužina do koljena, najnoviji trend kratkih hlača karakteriše duži stil koji je neprimjetno prešao iz ležernih teksas iteracija u sofisticirano krojene kratke hlače.

Instagram/@nlmarilyn

Za razliku od “jortova” koje mnogi od nas još uvijek povezuju s ranim 2000-im, ovi novi dizajni nisu rezervisani samo za uparivanje s oversize majicom i patikama (iako smo uočili neke verzije ove kombinacije iz 2024. koje vrijedi razmotriti) . Ovaj dugi šorts utjelovljuje bezvremenske, profinjene stajlinge koji trenutno dominiraju u svijetu mode.

dugi šorts, bermude
Instagram/@ingridedvinsen

Uz ove savjete za stilizovanje i niz novih dostupnih dizajna, dugi šorts će postati osnovni dio tvoje ljetne garderobe za 2024.

High street i high-end brendovi su već opskrbili svoje web stranice sa novim stilovima. Tu su udobni stilovi sa elastičnim pojasom, teksas dugi šorts i krojeni plisirani stilovi.

Instagram/@kimturkington_

Za najtoplije dane, lagane i prozračne tkanine kao što su pamuk i lan su najbolji izbor. Za uglađeniji izgled, odluči se za skrojene kratke hlače od strukturiranih tkanina.

Pročitaj
boja cigle

Ono što dugi šorts čini tako privlačnim je njegova svestranost. Može se stilizovati za svečanije ili opuštenije prilike. Od kombinacija sa običnom pamučnom majicom do košulja, od laganih ljetnih sandala do patika.

Instagram/@nlmarilyn

Eksperimentiši s dužinama. Dok je dugi šorts tradicionalno dužine tik iznad koljena, nemoj se bojati isprobati nešto duže ili kraće varijacije da pronađeš ono što laska tvom tipu tijela.

mango šorts bermude
Mango
reserved šorts
Reserved

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum