Trenutno čitaš
8 trendova obuće za vruće ljeto

8 trendova obuće za vruće ljeto

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Spas od vrućih ljetnih temperatura je dobra, udobna i prozračna obuća…

Od šik ravnih sandala, laganih patika, japanki do salonki sa mikro potpeticama, ovi trendovi udobne obuće ne samo da su nevjerojatno aktuelni, već i ogromno olakšanje u svijetu punom neudobnih visokih platformi. Ako ovog ljeta želiš začiniti svoj ljetnji modni stil, predlažemo ti 8 trendova udobne i trendy obuće za vruće ljetne dane.

instagram.com/allbyor

Minimalističke sandale

Jednostavne, minimalističke sandale su najbolji izbor za ljeto, a lako se kombinuju uz svaki modni stil. Sandale sa mnogo kaišića sa ravnim đonom, pravo su rješenje za moderan, a udoban izgled.

Lagane bijele patike

Ako si neko ko je u u pokretu, znaš koliko je važno imati odlične udobneoš i bijele onda bezbrižno možeš da ih kombinuješ uz sve kombinacije. Kako se vrijeme zagrijava i broj tvojih koraka raste, jer je ljepše vrijeme i više provodimo vani, najbolja investicija koju možeš napraviti je kupiti udobne moderne patike.

Ribarske sandale

Old-school sandale koje nas podsjećaju na strane turiste na plažama ili okupljanje na roštiljima, sve više modnih influenserki odlučuje se za udobne ribarske sandale.

Baletanke

Baletanke su možda najomiljeniji I najudobniji trend cipela za proljeće, ljeto i jesen. Jednostavne, udobne, dolaze u raznim bojama, sa mašnom ili bez, ne možeš pogriješiti ako se odlučiš za baletanke i možeš da ih kombinuješ uz suknje, farmerke, haljine, šorceve.

Japanke

Vole ih ili ih mrze: ali japanke su tu da ostanu. Bilo da se odlučiš za elegantni kožni par japanki, ili za par japanki od gume sa dezenom tropskih palmi, japanke su savršeno rješenje za vruće ljetne dane, bezbrižne odlaske na kafu sa prijateljicama ili šetnju plažom.

Elegantne sandale sa potpeticom i kaišićima

Ništa ne djeluje tako ljetno kao sandale sa potpeticom i kaišićima. Mnogo udobnije za stopala i kičmu od visokih platformi i potpetica, a ove sandale ipak daju tu dozu elegancije i možeš i h kombinovati sa farmerkama, ali i svečanim haljinama.

Pročitaj
SKIN1004

Mokasine

Par elegantnih, modernih mokasinki nikad ne izlazi iz mode. Umjesto debele siluete potplata, odlučite se za stilove niske potpetice i tankih đonova, što je ugodnije i lakše za nositi tokom vrućih dana.

Poulusandale sa otvorenim petama

Uvijek elegantne, otvorene salonke na peti sa kaišićem, idealne su za romantične večere, poslovne sastanke ljeti, odlaske na kafu sa drugaricama, a kombinuješ ih lako sa svim stilovima, uz suknje, farmerke, haljine ili elegantna ljetna lanena odijela.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum