Trenutno čitaš
5 šik outfita s ravnim cipelama koje su usavršile Francuskinje

5 šik outfita s ravnim cipelama koje su usavršile Francuskinje

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Svakodnevica traži praktičnost (drugim riječima, udobnost), bilo da ideš u kancelariju ili obavljaš poslove tokom vikenda, potrebne su ti cipele na koje se možeš osloniti. Ravne cipele mogu biti razumna i elegantna opcija, tako da ne moraš praviti kompromise oko šik outfita da spasiš svoja stopala.

Niko ne nosi eleganciju bez napora kao Francuskinje, koje su nam inspiracija za jednostavan, ali uglađen izgled u trenutku. Od lijepih baletanki do stilizovanih patika, obih 5 nevjerovatno šik odjevnih kombinacija možeš nositi uz ravne cipele.

@annelauremais

Postoji nešto u vezi sa cipelom na špic zbog čega odjevna kombinacija izgleda skupo, a ravne cipele nisu izuzetak. Ako tražiš outfit koji je dovoljno elegantan za kancelariju, kombinuj špicaste baletanke i mini suknju.

@lenafarl

Svi tražimo načine da patike uklopimo uz poslovniju odjeću, a ispostavilo se da je odgovor jednostavno bijela košulja i indigo teksas. Ubaci jaknu i prostranu torbu u kombinaciju i voila, imaš jednostavnu kombinaciju koja je spremna na sve. Bonus bodovi ako se uspiješ dočepati para trendi patika ove sezone.

@tamaramory

Proljeće je stiglo (ili, barem pokušava), a to znači da smo sve bliže sezoni golih nogu. Kako se ispostavilo, satenske midi suknje koje nosimo posljednjih nekoliko godina izgledaju jednako dobro i u mini dužini, ali posebno u kombinaciji sa kutijastim blejzerom i slatkim baletankama. To je balerinacore-meets-business-class chic.

Pročitaj

@erinoffduty

Kada si u nedoumici, dodaj dugi kaput, a bilo da je u pitanju zimski vuneni kaput ili proljetni mantil, silueta uvijek izgleda profinjeno uz ravnu cipelu.

@leasy_inparis

Ako postoji nešto što Parižanka voli, onda je to oversize košulja, a ovdje se opet pojavljuje uz farmerke ravnih nogavica i mokasinke. Ako vrijeme nije tako dobro kao u Francuskoj, samo dodaj kardigan koji ćeš vezati oko ramena u slučaju nužde.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum