Trenutno čitaš
5 outfita za Dan zaljubljenih za svaku priliku

5 outfita za Dan zaljubljenih za svaku priliku

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

14. februar dolazi sa mnogo stresnih faktora, ali tvoja odjeća za Dan zaljubljenih ne bi trebala biti jedan od njih.

Nije običan dan i vjerovatno želiš da se osjećaš posebnije, čak i ako samo organizuješ filmsko veče sa prijateljima. Ako ideš na dejt, želiš da izgledaš malo seksipilnije nego inače; ako dijeliš bocu vina s prijateljima, naginjanje u crveno-ružičaste vibracije od uobičajenog oufita može učiniti da noć bude mnogo posebnija.

Uz dodire ružičaste i crvene i esencijalnog srca tu i tamo, imamo outfit za svaki mogući scenarij za Dan zaljubljenih.

Večera u restoranu

Par trendi, crvenih hulahopki napravljen je za izlazak, posebno u kombinaciji sa srebrnim štiklama koje će se isticati u romantičnoj kombinaciji. Završni dodir suptilnih, srebrnih naušnica u obliku srca podsjetiće te zašto je ljubav važna.

theeverygirl.com

Ručak u gradu

To zahtijeva cool pogled na Dan zaljubljenih, upotpunjen detaljima sa zakovicama, crvenim komadima i drskom majicom.

Pročitaj

theeverygirl.com

Proslava kod kuće

Boravak sa svojom dragom osobom na Dan zaljubljenih je vrhunac romantične komedije. Najbolji ansambl za kuhanje, miješanje koktela i gledanje filma kod kuće? Onaj koji liči na Natalie Portman na posteru filma No Strings Attached.

theeverygirl.com

Opušten izlazak

Planovi za Valentinovo ne moraju biti otmjeni – neki od najboljih dejtova su oni provedeni u omiljenoj pizzeriji gdje su prazne limenke piva sve što ostane na stolu kada izađete. Uz omiljene farmerke kombinuj seksi džemper sa siluetom otvorenih ramena. Naravno, bonus poeni ako je crveni. Zamijeni svoje omiljene patike za par baletanki i imaćeš izgled dostojan Valentinova za tvoj neobavezan izlazak.

theeverygirl.com

Veče s prijateljicama

Dan zaljubljenih za djevojke je idealan uz vino ili koktel sa prijateljicama. Zanimljiv duks, pidžama hlače i svečani dodaci učiniće noć boljom od bilo kog dejta na kome si mogla da budeš.

theeverygirl.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum