Trenutno čitaš
5 načina kako da kombinuješ svoju Ultra majicu

5 načina kako da kombinuješ svoju Ultra majicu

L'Occitane
L'Occitane

Jesen je za mnoge najkreativnije i najzanimljivije godišnje doba, kada je riječ o modi i garderobi. Slojevito oblačenje, kombinovanje različitih dezena, boje prirode i aktuelni modni trendovi, dobitna su kombinacija, a mi ćemo danas govoriti o odjevnom komadu, koji može biti osnova mnogih najboljih jesenjih outfita. Riječ je o basic majici kratkih rukava u crnoj, bijeloj i zelenoj boji sa prepoznatljivim natpisima: „Ljubi da prođe“, “Buntovnica”, “Šefica “, “Kraljica ” i “Drugarica” koji cijeloj kombinaciji daju autentičan ton.

Foto: Tajana Dedić Starović

Pamučne majice mogu biti tvoj izbor, kod biranja poslovnih kombinacija, odjeće za trening, casual stajlinga za odlazak na kafu sa prijateljicama ili večernju šetnju gradom. Donosimo naših 5 prijedloga kako kombinovati Ultrine majice sa autentičnim natpisima, koje uvijek možeš naručiti putem Ultra Webshopa po sniženoj cijeni od 15 KM.

Foto: Tajana Dedić Starović

Teksas jakna i bijela/crna/zelena majica sa upečatljivim natpisom su duo, koji nigdje neće proći nezapaženo. Efektna i jednostavna kombinacija, za situacije kada nemaš mnogo vremena da se posvetiš stajlingu, ali ipak želiš da tvoja odjeća odražava tvoj senzibilitet.

Foto: Tajana Dedić Starović

Za tmurna jesenja jutra, kada nemaš inspiraciju šta obući na posao, naš prijedlog je Ultra majica i crni sako. Uz hlače dubokog struka i prelazne cipele, ovo je kombinacija u kojoj ćeš se istovremeno osjećati udobno i atraktivno.

Foto: Tajana Dedić Starović

Ukoliko još nisi spremna odreći se do sljedeće sezone ljetnje garderobe, odluči se za Ultra majicu sa nekim od natpisa koji odgovara tvojoj prirodi i široke lepršave hlače u jarkoj boji. Kontrast koji ćeš postići izborom crvenih, narandžastih ili žutih hlača sa bijelom/crnom/zelenom majicom, biće savršen odraz stanja tvog duha – iako je jesen došla, u tebi je još ljeto.

Foto: Tajana Dedić Starović

Na početku teksta smo spomenuli kako se Ultra majica može uspješno integrisati i u sportske outfite. 100% pamuk i kvalitetan materijal, učiniće da se tokom treninga dobro osjećaš u garderobi koju nosiš, a naša preporuka su i udobne crne helanke, koje će ići uz majicu bilo koje od tri boje.

Pročitaj

Foto: Tajana Dedić Starović

Za kraj, ostavili smo dva najčešća i omiljena odjevna predmeta, koja nosimo tokom čitave godine. Kvalitetne teksas hlače i pamučna majica su kombinacija, koja nikada neće izaći iz mode. Kako bi stajling učinila zanimljivijim, odluči se za neobičnu torbu ili cipele, kao i upečatljiv nakit i naočale.

Nadamo se da smo ti malo razbudili modnu maštu za predstojeću jesenju sezonu, a podsjećamo da osnovni komad svih navedenih ouftita možeš naručiti u svim veličinama, u crnoj, bijeloj i zelenoj boji putem Ultra Webshopa ili Instagrama i Facebooka.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum