Trenutno čitaš
5 kombinacija idealnih za prve dane jeseni

5 kombinacija idealnih za prve dane jeseni

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Nema rasprave da je od svih godišnjih doba prelazak na jesen uvijek najzanimljiviji. Sandale se zamjenjuju za čizme od raskošne kože i antilopa, majice se mijenjaju za udobne džempere od kašmira i vune; u zraku se osjeća nostalgija, a dani su ispunjeni osjećajem novosti i optimizma koji samo ova prolazna sezona uspijeva zadržati. 

Prvi korak u kreiranju kombinacija za jesen je da pažljivo pogledamo ono što već posjedujemo u ormaru. Uz ove kombinacije ćeš lako i spremno dočekati prve dane jeseni.

theeverygirl.com

Bijela košulja i ravne farmerke su bezbrižna kombinacija tokom cijele godine, ali s tako osnovnom bazom, sve je u detaljima. Par baletanki boje konjaka, torba od antilopa i zanimljive minđuše su ono što ovaj izgled čini vrijednim ponavljanja tokom cijele sezone.

theeverygirl.com

Jesen nije jesen bez da se barem jedan potpuno crni ansambl ne izvadi iz ormara. Da bi tvoj bio zanimljiv, uparivanje različitih tekstura – poput kašmira, satena i kože – je ono što čini kao stilizovan izgled. Ako je hladno, stavi svoj omiljeni blejzer preko prsluka kao tipičan outfit za jesenjsku večeru.

theeverygirl.com

Jesenjom modom često dominiraju zemljani tonovi, ali u ovom slučaju smo sretni zbog toga. Kombinacija toplih, neutralnih nijansi koje su zajedničke ovom blejzeru, džemper haljini i ravnim baletankama čine ih pravim spojem kada se upare zajedno.

Pročitaj
Dolce & Gabbana King

theeverygirl.com

Svaka kožna jakna je osnovni element u ormaru, ali ove sezone naše oči su usmjerene na oversize bomber jakne. One su bez napora baza za bilo koje uparivanje, uključujući ovu kombinaciju farmerki i majice koju savršeno nadopunjuju crne mokasinke i ovalne sunčane naočale.

theeverygirl.com

Na našu zaprepaštenje, veći dio jeseni je ispunjen danima koji se zagrijavaju na desetine stepeni iznad temperature koju volimo da zamislimo kako dolazi u septembru i oktobru. Kao kompromis s vremenskim prilikama, najbolje je da izabereš haljinu-košulju poput. Voluminozni rukavi i dramatična silueta utjelovljuju jesen, ali dužina omogućava raznovrsnost tokom cijele sezone; možeš je nositi samostalno kada je toplo, ili uz jaknu kada temperature padnu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum