Trenutno čitaš
4 najsamouvjerenija horoskopska znaka

4 najsamouvjerenija horoskopska znaka

Bingo Group
Bingo Group

Visoko samopoštovanje i samopouzdanje, čini nas još više hrabrijom i sigurnijom osobom. Ova 4 horoskopska znaka veoma dobro poznaju svoje vlastite vrijednosti, imaju jasno izgrađenu sliku o sebi i teško se povlače pred drugima. Ne padaju lako pod uticaj tuđeg mišljenja, imaju vjeru u sebe, rade na sebi, na ljubavi prema sebi i jačanju svog samopouzdanja.  

Foto: ultra magazin
Ovan

Kao vođa zodijaka Ovan ima osjećaj sopstvene važnosti, koji se manifestuje u načini razmišljanja i stavu. To je vatreni znak, koji postavlja trendove, ne plaši se izdvojiti iz gomile, izmisliti nešto novo, razbiti sve kalupe i iskočiti iz zone komfora. Sigurni u sebe i to lako pokazuju pred drugima. Rođeni vođa čitavog zodijaka, a osim toga i Mars je njegova vladajuća planeta, ratnik koji mu daje stimulaciju koja mu je potrebna da hrabro slijedi ono što želi.

Foto: ultra magazin
Lav

Jedna od zaštitnih osobina Lava je njegovo samopouzdanje. Neustrašivi vatreni znak, kojim vlada Sunce vidi sebe kao izvor svjetlosti i života za sve u njegovom okruženju. Svojim samopouzdanjem Lav donosi toplinu i optimističan stav, gdje god da se nađe. Vitalnih, čvrstih ubjeđenja i kreativne inteligencije Lavovi imaju sposobnost da čvrsto stoje u centru pažnje.

Foto: ultra magazin
Škorpija

Škorpija se kroz život kreće sa osjećajem sigurnosti, imajući uvijek rezervni plan da se zaštiti u svakom trenutku. Svog planetarnog vladara dijeli sa Ovnom, tako da Škorpije posjeduju nenadmašnu smjelost, koja im omogućuje da ostanu prisebni i bez mnogo brige o problemima na koje mogu naići. Mars čini Škorpiju najuvjerljivijim znakom zodijaka i njegova ratnička energija utkana je u svaki osnovni motiv, koji Škorpija ima. Fiksni, vodeni znak koji svoje emocije drži okružene zidom, ali kada se voda usmjeri preko granica, to se kanalizuje u moćnu energiju.

Pročitaj

Foto: ultra magazin
Jarac

Jarčeva radna etika i nepokolebljiva sposobnost da se čvrsto drže svog cilja, bez obzira na sve, ovom znaku daju reputaciju jednog od najsamouvjerenijih znakova zodijaka. Poštuje i cijeni svoje resurse i ovaj marljivi horoskopski znak, zna da je samopouzdanje neophodan resurs za život. Jarca ne može omesti neuspjeh i ne odustaje ako mu se prepreka nađe na putu. Dok ostvaruje svoje ambicije Jarac kroz padove i prepreke stiče svoje samopouzdanje.

Izvor: bustle.com

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum