Trenutno čitaš
3 serije za vikend bindžovanje

3 serije za vikend bindžovanje

serije

Vikend je… Zima je, hladno je… A to znači samo jedno… Savršeno je vrijeme za bindžovanje dobrih serija. Predlažemo ti tri odlične serije sa Netflixa koje možeš pogledati već ovog vikenda. Uživaj u odmoru i dobrom TV sadržaju!

Fool Me Once

Serija sastavljena od osam epizoda, svaka trajanja po sat vremena, prati Mayu Stern (Michelle Keegan). Već u samom početku serije, saznajemo da je njen suprug tragično preminuo, Maya je bila s njim u trenutku zločina, ostavljajući je zatečenu i nespremnu za suočavanje s gubitkom. Dodatno, Mayina situacija se komplikuje zbog njenog odnosa s Judith Burkett (Joanna Lumley), majkom preminulog supruga, koji nije nimalo idiličan.

Berlin

Nova Netflixova serija “Berlin” fokusirana je na omiljenom liku navedene serije, a predstavlja spinoff koji će nam otkriti više o njegovom životu prije no što je postao članom legendarne ekipe pljačkaša serije “La Casa de Papel”. Serija se fokusira na zlatne godine lika kojeg tumači Pedro Alonso i priča priču o jednoj od najneobičnijih pljački koje je izveo.

Pročitaj

Burning Body

Izdvojili smo i seriju u kojoj glavnu ulogu ima Úrsula Corberó, zvijezda serije “La Casa De Papel“. Riječ je o limitiranoj seriji inspirisanoj stvarnim zločinom koji se 2017. godine dogodio u Španiji. Fokus serije je na tijelu koje je pronađeno u izgorjelom automobilu, a žrtva je policajac po imenu Pedro. Vijest o ovom događaju brzo je pobudila zanimanje javnosti.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum