Trenutno čitaš
16 novih filmova dolazi na Pickbox NOW ovo ljeto

16 novih filmova dolazi na Pickbox NOW ovo ljeto

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

16 novih filmova stiže na Pickbox NOW u julu! Idealni za gledanje za vrijeme ljetnih večeri, ovi filmovi okupljaju cijelu porodicu. Od komedija i drama do trilera, krimića i horora, donosimo vam listu od 7 odabranih filmova s Pickbox NOW streaming servisa.  Ne birajte žanr, odaberite samo društvo s kojim želite gledati i uplovite u zabavne večeri ispred ekrana!

Mjesec nedjelja (A Month of Sundays)

Komedija/drama (A Month of Sundays) vrti se oko Franka, trgovca nekretninama koji je veoma nesretan. Naime, posao mu propada, a odnos s porodicom sve je lošiji. Frank slučajno upoznaje Saru, simpatičnu ženu koja ga podsjeća na njegovu majku. Njihovo prijateljstvo daje mu potpuno novu perspektivu pogleda na život i njegove duševne rane počnu zacjeljivati.

U glavnim ulogama: Anthony LaPaglia, Julia Blake

Ovo je Martin Bonner (This is Martin Bonner )

Martin Bonner preseli se u Nevadu s istočne obale ostavljajući za sobom svoje dvoje odrasle djece i cijeli život koji je ondje izgradio. Počinje raditi kao koordinator volontera za neprofitnu organizaciju koja pomaže zatvorenicima da pređu iz zatvora na slobodu. Martinu je to prvi posao u dvije godine, a nedavno je proglasio bankrot. U isto vrijeme, Travis Holloway, zatvorenik u programu, izlazi na slobodu nakon dvanaest godina. Vraćen u svijet bez ičega, Travis se takođe teško prilagođava novom životu, a priče Martina i Travisa polako se susreću…

U glavnim ulogama: Paul Eenhoorn, Demetrius Grosse, Tom Plunkett

Umjetnost osvete (M.F.A.) 

filmovi na pickboxu

Drama/horor/triler vrti se oko mlade i plašljive studentkinje likovnih umjetnosti Noelle. Dečko u kojeg je zaljubljena pozove je na zabavu, no opaki seksualni napad izrodiće potpuno novu ženu. Na njeno veliko iznenađenje, neočekivani nalet inspiracije počinje raspirivati njezin ustajali umjetnički izražaj. Počinje je proždirati neutaživa žeđ za osvetom svima onima koji su uništili živote nevinim ženama.

U glavnim ulogama: Francesca Eastwood, Clifton Collins Jr., Leah McKendrick

Zovem se Emily (My Name is Emily)

filmovi na pickboxu

Emily živi kod hranitelja otkako je njen otac institucionalizovan nakon majčine smrti. Ipak, s njim održava kontakt preko rođendanskih čestitki koje joj šalje svake godine. Emily kreće u novu školu te privlači pažnju svog sramežljivog kolege Ardena. Kad joj otac ne pošalje rođendansku čestitku na njen 16. rođendan, odluči uzeti stvari u svoje ruke. Zatraživši Ardenovu pomoć, zajedno kreću na putovanje kako bi izvukli njenog oca sa psihijatrije. Kako njihovo putovanje napreduje, Emily i Arden zavise jedno od drugog i istovremeno uče o životu, ljubavi, gubitku i otpuštanju.

U glavnim ulogama: Evanna Lynch, George Webster, Michael Smiley

Pjesma ubice iz maloga grada (Small Town Murder Songs)

filmovi na pickboxu

Kriminalistički triler moderna je gotička priča o kriminalu i iskupljenju. Walter je šef policije u malom gradu u Ontariju koji ima svoju prvu žrtvu ubistva, atraktivnu mladu ženu koja je pronađena gola na obali obližnjeg jezera. Žena nije odande i dok policija Ontarija preuzima vodstvo u istrazi, Walter pomaže gdje može. Takođe, Walter se pokušava nositi s vlastitim temperamentom koji je doveo do nasilnog incidenta nekoliko mjeseci prije.

U glavnim ulogama: Jill Hennessy, Amy Rutherford, Peter Stormare

Bez srodstva (Unrelated)

Pročitaj

Tokom teškog razdoblja u braku, četrdesetogodišnja Anna provodi ljetni odmor sa svojim prijateljima Verenom i Georgeom u njihovoj toskanskoj vili. Najviše se druži s njihovom djecom tinejdžerima i rođakom Oakleyjem, s kojim odlazi na kupanje i razgledavanje. Kad su se mladići poigrali posuđenim automobilom, Anna je rekla Georgeu kako se to dogodilo. To izazove veliku scenu te se djeca okrenu protiv nje. Posmatrajući porodični život izvana, Anna postaje zahvalna na onome što ima.

U glavnim ulogama: Kathryn Worth, Harry Kershaw, Emma Hiddleston

Živjeti s mrtvima: Ljubavna priča (Living with the Dead: A Love Story) 

filmovi na pickboxu

Inspirativna drama Living with the Dead: A Love Story vrti se oko odbjegle djevojke Max McLean, koja kreće u pustolovinu. S mladićem po imenu Ish kreće u šumu, a on joj pomaže pronaći smisao u samoubistvu njenog dečka.

U glavnim ulogama: Selenis Leyva, Robert Clohessy, Deborah Twiss

Osim ovih sedam filmova, na Pickbox NOW stižu i filmovi: State Like Sleep, Stay, The Odds, The Off Hours, Unexpected, War Story, A Teacher, Mister John, See Girl Run.

Ne birajte žanr, odaberite samo društvo s kojim želite gledati i uronite u nove filmove na Pickbox NOW!

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum