Trenutno čitaš
Znamo kad stiže nova sezona The Bear

Znamo kad stiže nova sezona The Bear

the bear

FX izdaje 3. sezonu popularne serije “The Bear” 27. juna, objavila je mreža zajedno sa kratkim tizerom nadolazeće sezone. Carmy (Jeremy Allen White) se vraća u kuhinju.

Druga sezona restoranske drame pratila je kulinarsku ekipu dok su svoju porodičnu prodavnicu sendviča transformisali u fino mjesto za ručavanje. Glumačku ekipu predvodi White, a tu su i Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott i Matty Matheson.

Zvanični sinopsis za novu sezonu otkriva: “Njihova težnja za kulinarskom izvrsnošću podići će posadu na nove nivoe i naglasiti veze koje drže restoran na okupu. Kako se tim povećava, svaki član će nastojati postići veći nivo usluge u okviru svoje uloge. U restoranskoj industriji, nikad niste na čvrstom tlu, a sa tim krajolikom koji se stalno mijenja dolaze novi izazovi i mogućnosti. Naši kuhari su naučili da je svaka sekunda važna, ali ove sezone ćemo saznati da li imaju šta je potrebno da stignu do sutra.”

Na dodjeli Emmy nagrada, 1. sezona “The Bear” — koja je prvi put emitovana na Hulu u junu 2022. — otišla je sa 10 pobjeda, uključujući najbolju humorističku seriju, glavnog glumca u komediji, sporednog glumca u komediji i sporednu glumicu u komediji.

2. sezona je takođe osvojila nagrade za najbolju humorističnu seriju na Zlatnim globusima, zajedno s Whiteom i Edebiri koji su osvojili nagrade u svojim kategorijama glume. Serija je takođe odnijela nagradu na dodjeli Critics Choice Awards, a pobijedili su i White, Edebiri i Moss-Bachrach.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum