Trenutno čitaš
Serija o usponu i padu najpoznatije američke porodice

Serija o usponu i padu najpoznatije američke porodice

serija

Američka dramska serija “Kennedyjevi” (The Kennedys) stigla je na Pickbox NOW s nevjerojatnom pričom koja otkriva život jedne od najpoznatije porodice na svijetu. U ovom izuzetnom ostvarenju u osam epizoda, Greg Kinnear i Katie Holmes tumače uloge predsjednika Johna F. Kennedyja i njegove supruge Jackie s nepogrešivom snagom i uvjerljivošću.

Serija vodi publiku kroz njihove trijumfe i tragedije, istražujući složene aspekte njihovih života i uticaj na američku istoriju. Serija je osvojila 21 internacionalnu nominaciju i devet nagrada, uključujući četiri Emmyja.

serija
Pickbox

Nakon uspjeha prve serije snimljena je i miniserija Kennedyjevi: Nakon Camelota (The Kennedys After Camelot) koja prati porodicu nakon ubistva Bobbyja Kennedyja.

Kennedyjevi (The Kennedys)

Porodica Kennedy jedna je od najpoznatijih i najuticajnijih političkih porodica u istoriji SAD-a. Serija Kennedyjevi prati slavnu porodicu, njihova politička postignuća koja su bila popraćena privatnim neuspjesima i propalim odnosima. U složenim političkim igrama odanost i izdaja svakodnevica su s kojima se svi likovi susreću. Glavne uloge tumače poznate zvijezde: Greg Kinnear kao Jack Kennedy, Katie Holmes kao Jackie Kennedy i Barry Pepper kao Bobby Kennedy. Ova duboka priča o porodici Kennedy otkriva složene aspekte njihovih života i uticaja na američku istoriju.

serija
Pickbox

Kennedyjevi: Nakon Camelota (The Kennedys After Camelot)

„Holmes će biti izvršna producentica i režirati jednu od epizoda“, navodi Variety u najavi ove intrigantne serije.

Pročitaj
Shakira

13. maja na Pickbox NOW dolazi miniserija koja predstavlja nastavak priče o Kennedyjevima, fokusirajući se na njihov život nakon tragedije. Nakon ubistva Bobbyja Kennedyja, Jackie se unatoč javnom mnijenju udaje za kontroverznog grčkog milijardera Aristotela Onassisa, a Bobbyjev brat Ted nađe se pod pritiskom preuzimanja nove uloge i kandidature za Bijelu kuću.

S izvrsnom glumačkom postavom koja uključuje iznenađenja poput Matthewa Perryja u ulozi Teda Kennedyja, pratimo Jackie nakon Bobbyjeva ubistva i Teda kako se suočava s ličnim političkim ambicijama. Ova serija otkriva živote članova porodice Kennedy, istražujući njihove borbe i političke izazove nakon tragičnih događaja.

Povodom desetog rođendana Pickbox NOW, ovaj prvi streaming servis u regiji nudi 10 epizoda odabranih serija tokom 10 dana, odnosno do 18. maja – potpuno besplatno!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum