Trenutno čitaš
Zimski džemperi sa motivima koje obožavaju i zvijezde

Zimski džemperi sa motivima koje obožavaju i zvijezde

L'Occitane
L'Occitane

Ne možemo kriviti J.Lo – ili poznate ličnosti poput Kate Middleton i Katie Holmes – što se stalno vraćaju klasičnom pletivu džempera Fair Isle. To je bezvremenski motiv koji podiže svaki izgled, a takođe odiše toplom prazničnom nostalgijom.

Zimski džemperi sa klasičnim motivima su stil od kojeg Jennifer Lopez (i mnoge druge poznate ličnosti) ne mogu ostati podalje ove sezone.

BACKGRID

Ovog puta, pjevačica i glumica se odlučila za ugodnu neutralnu boju umjesto klasičnog crveno-crno-bijelog printa koji je nosila prošlog mjeseca. Geometrijski blokovi tamno smeđe, crne i bijele naglašavali su oversize džemper.

JAMES DEVANEY/GC IMAGES

Svaki put kada Katie Holmes izađe, upoznaje nas sa još jednom modnom osnovom za koju nismo znali da nam je potrebna. Od udobnih patika do šik odjeće, šta god da je nosila glumica, i mi to odmah želimo. A njena najnovija kombinacija moli nas da uskočimo u trend udobnog džempera.

SPLASH NEWS ONLINE

Holmes je šetala po hladnom Njujorku sa svojom kamerom kako bi snimila nekoliko fotografija. Nosila je bež kaput preko džempera Fair Isle, uz Tory Burch hlače od somota, bijele patike i žarko ružičastu masku brenda koji holivudski A-listeri vole.

Pročitaj

Mango

Džemper Fair Isle dugo je bio glavni odjevni predmet za hladno vrijeme, sinonim za skijaše na stazi, pa čak i za članove kraljevske porodice. Nazvan po jednom od Šetlandskih ostrva na obali Škotske, klasična tehnika pletenja sa obožavanjem je ponovo osmišljena na zapaženoj pletenini od ultra-luks dizajnera Saint Laurenta i Alexandera McQueena do street style kombinacija.

Na jesenjim pistama svake sezone možete očekivati jedan ili dva džempera Fair Isle, ali nijedan dizajner nije sinonim za ovaj stil kao Molly Goddard. Uvijek možemo očekivati da će britanska dizajnerka predstaviti nostalgične i retro džempere na više načina.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum