Trenutno čitaš
Zimska bajka: 200 hiljada osmijeha i još toliko razloga da u 2023. godinu uđemo zajedno

Zimska bajka: 200 hiljada osmijeha i još toliko razloga da u 2023. godinu uđemo zajedno

Jysk
Jysk

Rekordnih 200 hiljada ljudi proteklog vikenda posjetilo je Zimsku bajku – čarobni beogradski praznični festival! Ovo je tek početak najljepše praznične manifestacije, a u Savskom parku Beograda na vodi, sprema se bogat program i u susret novogodišnjim praznicima. 

zimska bajka
Foto: Zimska bajka

Kraj 2022. godine ispraćamo u velikom stilu – u epicentru zimske čarolije, očekuju nas nastupi grupe Frajle, Tijane Bogićević, Bisere Veletanlić i Vasila Hadžimanova, predstave najboljih dječijih pozorišta i projekcije toplih prazničnih filmova na otvorenom.

Posljednjih dana stare i prvih dana nove godine posjetioce očekuje raznovrsni muzički program, tako je srijeda, 28. decembar, rezervisana za eksploziju harizme i dobre muzike na koncertu Frajli, dok će u petak, 30. decembra na glavnoj bini nastupiti sjajna Tijana Bogićević.

zimska bajka
Foto: Zimska bajka

U subotu, 31. decembra zagrijavanje za najluđu noć započinje uz akustični koncert Željka i Baneta i projekciju novogodišnjeg filma “Čudo”. Poslije dočeka, kada se dobro naspavate, pravo je vrijeme za dnevni koncert Bisere Velentalić i Vasila Hadžimanova.  Uz hitove “Zlatni dan” i “Milo moje” nazdravićemo za sreću i zdravlje u 2023. godini!

zimska bajka
Foto: Zimska bajka

Novogodišnji program za najmlađe počinje od srijede, predstavama i dramskim radionicama pozorišta „Duško Radović”. U petak, od 14h mališane očekuje koncert za djecu muzičke radionice „Mari Mari“, dok je za posljednji dan 2022. godine “Hor Čarolija” spremio veliku novogodišnju žurku sa Leontinom i Zoe Kida. I u novoj godini biće raspjevano, uz nastup DF Hora, 2 . januara, nakon čega slijedi Mađioničarska predstava „Piksi i Zeka“. Svi programi su besplatni i otvoreni za djecu svih uzrasta!

Čekamo vas da ispratimo staru i dočekamo Novu godinu uz neponovljivu prazničnu atmosferu i pozitivnu energiju! Magija je tu!

Kompletan program potražite na sajtu zimskabajka.rs

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum