Trenutno čitaš
Zima je zabavnija uz premijere na Pickbox NOW

Zima je zabavnija uz premijere na Pickbox NOW

S dolaskom hladnijih dana pruža se idealna prilika za uživanje u toplini doma uz premijere skandinavskih i britanskih serija na Pickbox NOW. Uz zabavne božićne filmove, Pickbox NOW izdvaja dva neodoljiva favorita za opuštanje pod toplom dekicom – Ulica u kojoj živim (The Street Where I Live) i Naša kuća (Our House).

Dobitna kombinacija emocionalne drame i britanskog trilera ispuniće praznike zabavnim sadržajem.

Pickbox

Viaplayeva drama Ulica u kojoj živim inspirisana je hit-pjesmom jedne od najvećih švedskih muzičarki Lene Philipsson koja je takođe jedna od zvijezda serije. Emocionalna priča o ljubavi i gubitku u šest epizoda prati udovicu Ninu koja započinje novu vezu četiri godine nakon suprugove smrti. Njena odluka izaziva dramatične i neočekivane reakcije, kako njene porodice tako i komšija. Serija je već dostupna na Pickbox NOW!

Pickbox

30. decembra na Pickbox NOW dolazi novi tip britanske drame, ispunjen neizvjesnim trenutcima i obrtima od prve epizode. Naša kuća jeziva je drama koja prati mladu Fi Lawson koja dolazi kući i zatiče nepoznatu porodicu kako se useljava u njen dom, dok je njen suprug Bram nestao. To je samo početak odmotavanja klupka tajni i laži u ovoj napetoj britanskoj miniseriji.

Pročitaj

Kako prazničnog duha ne bi ponestalo, na streaming-servisu Pickbox NOW dostupna su tri božićna filma besplatno i sve što je potrebno jest registracija. Ne propusti Kraljevske zaruke na Božić (A Royal Christmas Engagement), Božićnu lutriju (The Christmas Lottery) i Most, 1. dio (Karen Kingsbury’s The Bridge).

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum