Trenutno čitaš
Zendaya izlašla izvan tematskog okvira Tenniscore estetike

Zendaya izlašla izvan tematskog okvira Tenniscore estetike

zendaya
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Zendaya je ostavila pečat svojim modnim izdanjima na crvenom tepihu dok se priprema za premijeru filma Challengers, ali u Los Angelesu, izlašla je izvan tematskog okvira Tenniscore.

Dok je do sada očarala svijet svojim besprijekornim stilom noseći nevjerojatne outfite inspirisane svijetom tenisa glumica se u Los Angelesu, na iznenađenje svih, pojavila u crno-ružičastoj balskoj haljini Vera Wang.

zendaya
Foto: GILBERT FLORES/VARIETY VIA GETTY

Zendaya u novom ostvarenju tumači lik teniserke Tashi i stil koji je inspirisan tenisom popularizovaće Tenniscore estetiku, no ovog puta Zendaya je iszašla iz okvira Tenniscore estetike.

Balska haljina koju je nosila kombinovana je sa nekoliko slojevitih elemenata, uključujući crni čipkani satenski korzet sa strukturom koja je istakla njenu figuru. Ružičasta satenska suknja padala je u pune balonaste linije. Suknja je dodatno naglašena crnim tilom koji je “virio” kroz prorez na sredini, dajući haljini jedinstveni i elegantni izgled.

Kad je u pitanju nakit, Zendaya je zadržala jednostavan pristup, noseći samo dijamantske minđuše i jedan izuzetno zapažen dijamantski prsten. Njena frizura, koju je kreirala Ursula Stephen, bila je opuštena visoka punđa s nekoliko nepravilnih pramenova kose koji su ležerno padali oko lica.

Pročitaj
Sienna Miller

Make-up je bio blago naglašen, sa svijetlim, ružičasto-narančastim nijansama koji su se uklopili s njezinim svjetlucavim sjajom za usne i naglasili njen svijetli izgled sjenila.

Zendaya je još jednom demonstrirala svoju sposobnost da nosi različite stilove s istom samouvjerenošću i elegancijom, potvrđujući svoj status kao modna ikona i glumačka diva.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum