Trenutno čitaš
Nova muzička izdanja. Šta slušamo ove sedmice?

Nova muzička izdanja. Šta slušamo ove sedmice?

nova muzička izdanja

Da obojimo ove kišne tmurne dane i prizovemo sunce biće pravo uživanje uz novu muziku i sjajne preporuke novih singlova, koji će uskoro postati nezaobilazni na radijskim listama.

Spremi se za novu dozu svježeg zvuka i nova muzička izdanja koja predstavljamo u saradnji sa Mascom Records.

DUA LIPA, Illusion

U dosadašnjoj karijeri Dua Lipa je dobila tri Grammy i sedam BRIT nagrada. Na njenom novom albumu „Radical Optimism“ koji će biti objavljen 3. maja sarađivala je sa Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. i Kevin Parker (aka Tame Impala). Ovo je treći singl koji najavljuje izdanje koje će Lipa predstaviti na Glastonbury festivalu ove godine.

LINKIN PARK, QWERTY

Izdanje „Papercuts“ je objedinilo najuspešnije singlove iz izuzetne karijere ovog benda. Tu je osamnaest nezaboravnih pjesama uz dvije ekskluzive. „Friendly Fire“ je nastala 2017. godine i „QWERTY“ jedan od omiljenih raritetnih snimaka među fanovima.

NOGA EREZ, Vandalist

„Ova pjesma je poput podignutog srednjeg prsta. Nastala je iz frustracije i potrebe za oslobađanjem. To je moj način da se obratim svima koji mene i moju umjetnost pogrešno razumiju,“ objasnila je izuzetna izraelska reperka Noga Erez povodom novog singla „Vandalist“.

DISCOLLUSION, Boom

Njihov prethodni singl „Stay Home“ je bio bio uspješan u rodnoj Ukrajini. Elektro duo Discollusion se sada vraća sa dens favoritom pod nazivom „Boom“.

HYPATON x DAVID GUETTA, Feeling Good

Mladi italijanski DJ/producent HYPATON je postao poznat po remiksima klupskih klasika iz devedesetih. Takođe on je jedan od Guettinih štićenika. Nakon uspjeha zajedničkog singla „Be My Lover“ evo još jednog budućeg EDM hita „Feeling Good“.

SIA, I Forgive You

Setu singlova „Incredible (feat. Labrinth)“, „Dance Alone“ (with Kylie Minogue“ i „Gimme Love“ Sia dodaje još jednu novu pjesmu. „I Forgive You“ takođe najavljuje dugo očekivani album koji će biti objavljen 3. maja.

Pročitaj
zendaya

PET SHOP BOYS, Dancing Star

Pet Shop Boys, Neil Tennant i Chris Lowe, su objavili još jednu novu pjesmu. „Dancing star“ je urađena u najlepšoj tradiciji hirova ovog legendarnog dua. Novi album „Nonetheless“ izlazi 26. aprila. Petnaesto studijsko izdanje članovi benda najavljuju kao spoj dens muzike i elektro pop balada.

Sada je vrijeme da napravimo svoju playlistu i uživamo u ovoj muzičkom putovanju.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum