Trenutno čitaš
Zaviri u idealno mjesto za odmor, relaksaciju i punjenje baterija – Mlinska Rijeka

Zaviri u idealno mjesto za odmor, relaksaciju i punjenje baterija – Mlinska Rijeka

Primaprom Mlinska Rijeka nedaleko od Banjaluke je prepoznatljivo mjesto za odmor, sport i rekreaciju, relaksaciju, osvježenje i punjenje baterija poslije napornog radnog dana. Ovo divno mjesto promoviše zdrav život u prirodi, druženje i sve ono što često zaboravljamo u našoj svakodnevnici. Mlinska Rijeka je projekat firme Primaprom iz Banjaluke, nastao prije više od 10 godina, kao rezultat nastojanja da se stvori mjesto za aktivni odmor. Impresivan broj posjetilaca najbolje govori o tome, zašto je Mlinska Rijeka pravi izbor!

Mlinska Rijeka je turistički, sportski i rekreativni centar, koji moraš što prije posjetiti. Ljepote prirode, čista voda, šuma, sportski tereni, otvoreni bazeni za djecu i odrasle, objekti za boravak, gastro ponuda, sve je podređeno odmoru iz snova, relaksaciji i rekreaciji.

Primaprom Mlinska Rijeka je mjesto namijenjeno za odmor, uživanje, opuštanje i bijeg od svakodnevnih obaveza i stresa. Smještena u srcu prirode, Mlinska Rijeka pruža nezaboravan ugođaj.

Svaki od 10 objekata ima česmu sa pitkom vodom, rashladnu vitrinu za hlađenje pića, sve potrebne rekvizite za sportske aktivnosti, sadržaje za pripremu hrane u vlastitom aranžmanu… Sve je izgrađeno od prirodnih materijala, drveta i kamena i u potpuno se uklapa u ambijent šume, proplanaka i potoka.

U  Mlinskoj Rijeci sportu pružaju poseban doživljaj, jer rezultati dobijeni sistemom bodovanja nisu važni. Sport posmatraju kao sastavni dio društvenih potreba pojedinca, koje on ostvaruje sa ciljem fizičkog i duhovnog odgoja, vitalnosti i zdravlja, socijalnih odnosa i kvaliteta života uopšte.

Tradicionalna etno kuhinja, internacionalna i domaća jela, salate, poslastice i pića, samo su jedan dio ponude, kojem će se obradovati naše nepce. Bogati gastro mirisi iz kuhinje šire se Mlinskom Rijekom od ranih jutarnjih sati, pa sve do kasno u noć.

Nedavno je održan promo događaj “Naša priča” kojim je predstavljena zimska sezona saradnicima, influenserima, vrhunskim turizmolozima, kuvarima i onima sa istančanim ukusima za hranu, vino i prirodni ambijent. Nakon 15 uspješnih sezona ove godine počinje i zimska priča. Uskoro će se moći uživati svakodnevno u predivnom restoranu, prirodnom ambijentu i domaćoj hrani. Dođi i ti i budi dio ove divne čarolije u prirodi!

Pročitaj

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum