Trenutno čitaš
Zašto su sve influenserke oduševljene ovim aparatom za njegu kože?

Zašto su sve influenserke oduševljene ovim aparatom za njegu kože?

Bingo - Home magazin
Bingo - Home magazin

Hailey Bieber je neosporna kraljica sjajne kože. Kad god podijeli svoju rutinu njege kože na društvenim mrežama, ona je uvijek puna proizvoda koji izazivaju sjaj. Ali jedan od njenih videa na TikToku takođe je otkrio visokotehnološki aparat za lice koji je, čini se, još više pojačao njen sjaj i naravno odmah je postao viralan.

Medicube, K-beauty brend specijalizovan za topikalne preparate i uređaje za liječenje bilo kojeg problema s kožom, opisuje Age-R Booster-H kao neku vrstu “uređaja za blistavost” koji ima za cilj dati koži pojačan sjaj.

@haileybieber

skin prep for a shoot day ✨

♬ BEST INTEREST – Tyler, The Creator

Ali kako to funkcioniše? Medicube Age-R Boosteer-H radi tako što stvara elektro-prolaze kroz električnu stimulaciju, omogućavajući proizvodima da dublje prodru u kožu. Prema kliničkim studijama ovog brenda, ovaj uređaj povećava propusnost kože za 490%, omogućavajući bolju apsorpciju proizvoda, povećavajući prednosti njege kože i pomaže koži da postane zdravija i sjajnija.

Medicube detaljno opisuje poboljšanu teksturu kože, svjetlinu, elastičnost i sjaj (plus smanjeno crvenilo) kao očekivane rezultate tretmana. Prema Medicube-u, ovaj alat pomaže apsorpciju sastojaka 24 sata nakon svake upotrebe i poboljšava cjelokupno zdravlje kože, sjaj i elastičnost tokom vremena uz kontinuiranu upotrebu.

Ovaj uređaj je dizajniran da se koristi tokom režima njege kože, kao što je Hailey Bieber prikazala u svom TikToku. Nakon čišćenja lica, možeš nanijeti svoj omiljeni proizvod za njegu kože po cijeloj površini kože, odabrati metodu po izboru i koristiti uređaj dok se proizvod potpuno ne upije.

Kada odrediš svoju tehniku masaže, sve što preostaje je da odabereš nivo intenziteta – jedan je najniži, a pet najviši. Pokretanje je jednostavno kao pritiskom na dugme za uključivanje/isključivanje. Uređaj je podešen na petominutno vrijeme korištenja i može se koristiti jedan do tri puta dnevno. Upotrebom ovog uređaja samo pet minuta dnevno, ovisno o tipu kože i proizvodu koji uparujete s uređajem, možemo vidjeti rezultate za samo dvije sedmice.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum