Trenutno čitaš
Zaljubili smo se u ovu haljinu Jessice Chastain

Zaljubili smo se u ovu haljinu Jessice Chastain

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Jessica Chastain prošetala je crvenim tepihom 80. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. Oskarom nagrađena glumica (46), prisustvovala je događaju kako bi promovisala svoj novi film Memory.

Chastain je pozirala za fotografije noseći prilagođenu Gucci svjetlucavu haljinu s dugim rukavima. Haljina imala je dubok dekolte i kragnu. Njena haljina od ružičastog zlata bila je u potpunosti ukrašena šljokicama koje su hvatale svjetlost svakim okretom. Za obilježavanje posebne prilike nosila je nakit iz Bulgarija.

ERNESTO RUSCIO/GETTY

Prema zvaničnom sinopsisu, film prati Sylviju (Chastain), socijalnu radnicu koja živi prilično jednostavnim i strukturiranim životom sa svojom kćerkom. Peter Sarsgaard glumi Saula, čovjeka koji prati kući nakon njihovog okupljanja u srednjoj školi i stavlja njen običan život u zastoj. „Njihov iznenađujući susret će duboko uticati na oboje dok otvaraju vrata prošlosti“, dodaje se u sinopsisu.

Iako se drama prikazuje usred štrajka SAG-AFTRA i Saveza pisaca, Chastain je jasno dala do znanja da je solidarna s onima u svojoj industriji.

Pročitaj
protiv starenja kože

Daniele Venturelli/WireImage/Getty Image

Glumica je prisustvovala događaju na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji u sklopu privremenog dogovora u kojem se navodi da je Memory nezavisna produkcija. Na festivalu je nosila crnu majicu sa natpisom “SAG-AFTRA ON STRIKE”.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum