• Home
  • Uncategorized
  • Za savršen manikir u trenu – novi essence gel nail colour lakovi za nokte
Ultra Moderno Uncategorized

Za savršen manikir u trenu – novi essence gel nail colour lakovi za nokte

Ništa ne podiže raspoloženje kao dobar i šareni manikir u bojama ljeta, zato upoznaj neodoljivi svijet essence gel nail colour lakova za nokte, jer upravo dašak ljetnjeg raspoloženja donose nam ovi lakovi. Za svaki savršen ljetni look, dobar manikir i pedikir je must-have. essence gel nail colour lakovi za nokte, dostupni su u mnoštvu različitih boja i nijansi i omogućavaju ti da pronađeš savršenu nijansu za sebe.

Foto: essence

Stvari su postale šarene, a novi gel nail colour lakovi za nokte osim što inspirišu velikim izborom nijansi, inspirišu i Clean Beauty formulom i WOW performansom! Zahvaljujući patentiranoj double-touch četkici, lakovi se jednostavno nanose, a onda slijedi čekanja od svega 40 sekundi – jer se toliko brzo suše. Gel nail colour lakovi za nokte takođe daju noktima dugotrajan gel završetak. Formula je veganska, ima kratku listu sastojaka i ne sadrži mikroplastične čestice. Osim toga, lakovi su klimatski neutralni zahvaljujući CO2 kompenzaciji.

Za besprijekoran stil tvojih noktiju, tu je i savršena baza sa svojom inovativnom tehnologijom prijanjanja
boje. Osim toga colour grip bazni lak produžuje trajnost boje na tvojim noktima, a takođe oduševljava svojim ekspresnim sušenjem, te štiti nokte od promjene boje uzrokovane lakovima, a naravno ima i vegansku Clean Beauty formulu.

A da bi tvoji nokti osim besprijekornog izgleda zadržali i trajnost tu je naravno colour shield nadlak, koji djeluje kao zaštitni štit nad tvojim stilom noktiju i odabranim lakom. Završni premaz pruža ultra dugo zadržavanje i gel završetak visokog sjaja što noktima daje profesionalan izgled.

Slični članci

Maksi odjevni predmeti za ultra elegantno ljeto

Ultra magazin

Afro turban je veličanstven modni dodatak ovog ljeta

Ultra magazin

“Ljubi da prođe” je idealna majica za ljeto

Ultra magazin