Trenutno čitaš
Za savršen manikir u trenu – novi essence gel nail colour lakovi za nokte

Za savršen manikir u trenu – novi essence gel nail colour lakovi za nokte

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Ništa ne podiže raspoloženje kao dobar i šareni manikir u bojama ljeta, zato upoznaj neodoljivi svijet essence gel nail colour lakova za nokte, jer upravo dašak ljetnjeg raspoloženja donose nam ovi lakovi. Za svaki savršen ljetni look, dobar manikir i pedikir je must-have. essence gel nail colour lakovi za nokte, dostupni su u mnoštvu različitih boja i nijansi i omogućavaju ti da pronađeš savršenu nijansu za sebe.

Foto: essence

Stvari su postale šarene, a novi gel nail colour lakovi za nokte osim što inspirišu velikim izborom nijansi, inspirišu i Clean Beauty formulom i WOW performansom! Zahvaljujući patentiranoj double-touch četkici, lakovi se jednostavno nanose, a onda slijedi čekanja od svega 40 sekundi – jer se toliko brzo suše. Gel nail colour lakovi za nokte takođe daju noktima dugotrajan gel završetak. Formula je veganska, ima kratku listu sastojaka i ne sadrži mikroplastične čestice. Osim toga, lakovi su klimatski neutralni zahvaljujući CO2 kompenzaciji.

Za besprijekoran stil tvojih noktiju, tu je i savršena baza sa svojom inovativnom tehnologijom prijanjanja
boje. Osim toga colour grip bazni lak produžuje trajnost boje na tvojim noktima, a takođe oduševljava svojim ekspresnim sušenjem, te štiti nokte od promjene boje uzrokovane lakovima, a naravno ima i vegansku Clean Beauty formulu.

A da bi tvoji nokti osim besprijekornog izgleda zadržali i trajnost tu je naravno colour shield nadlak, koji djeluje kao zaštitni štit nad tvojim stilom noktiju i odabranim lakom. Završni premaz pruža ultra dugo zadržavanje i gel završetak visokog sjaja što noktima daje profesionalan izgled.

Pročitaj

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum