Trenutno čitaš
WANNABE DIGITAL AWARDS 2023 – Influenserski regionalni događaj godine – ovo su svi detalji!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2023 – Influenserski regionalni događaj godine – ovo su svi detalji!

HT Eronet - SMART Blagdanska kampanja
HT Eronet - SMART Blagdanska kampanja

WANNABE DIGITAL AWARDS, jedinstvena dodjela nagrada za online influensere se ove godine održava peti put zaredom, 23. novembra u Pozorištu na Terazijama u Beogradu.

Ovogodišnji WDA ima regionalni karakter i po prvi put okuplja najpoznatije influensere na jednom mjestu – kreatore sadržaja iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

WANNABE DIGITAL AWARDS: THE STAGE IS YOURS 2023 u prvi plan stavlja autentičnost i zajedništvo, ali i odgovornost influensera u regionu, da pažljivo i promišljeno odaberu način na koji stvaraju, komuniciraju i koje vrijednosti promovišu.

U misiji da se postave standardi i uspostave dobre prakse kada su rad i kreativnost influensera u pitanju, dodjeljuju se nagrade u više od 10 kategorija, prilagođenih samoj influence sceni na svakom od 5 tržišta, kroz različite social media platforme. Osim priznanja u standardnim kategorijama, priznanja će biti dodijeljena i Influenserima godine po izboru žirija i Influenserima godine po izboru publike, a takođe i specijalne nagrade za kreiranje društveno-odgovornog sadržaja i sadržaja sa temom “body positivity”.

 O dobitnicima priznanja će kao i do sada, odlučiti mnogobrojni žiri koji čine regionalni stručnjaci iz različitih oblasti marketinga i komunikacija, kao i predstavnici renomiranih kompanija koje su prisutne širom Balkana. Spisak svih članova žirija pogledaj na linku.

WANNABE MAGAZINE, najposjećeniji fashion & lifestyle web magazin, 2018. godine je pokrenuo jedinstveni projekat WANNABE DIGITAL AWARDS. Već 5 godina zaredom, WDA iznova redefiniše i postavlja nove standarde u oblasti influensa, dok budno prati regionalnu scenu i sve njene uzbudljive promjene.

Pročitaj

WANNABE DIGITAL AWARDS: THE STAGE IS YOURS 2023 su podržali partneri Maybelline New York, La Roche-Posay, Lidl, Dove, Milka i Nivea.

Medijski partneri projekta: BIZ Life, Marketing Mreža, Beauty Desk, Naxi, Radio IN, TOP FM, Bonjour.ba, Ultra magazin, Grazia Slovenia, Ženski recenziRAJ, Super1.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum