Trenutno čitaš
Višestruko nagrađivana AVON krema koja briše umor s lica

Višestruko nagrađivana AVON krema koja briše umor s lica

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Otkako je kompanija Avon uvela revolucionarni ProtinolTM, ne prestaje da nas iznenađuje novitetima. Ovog puta, svoje poznate Anew skin-care proizvode obogaćuje Protinolomtm i predstavlja – Dual Eye Lifting tretman i Dual Eye korektor za tamne podočnjake sa Protinolomtm koji podmlađuju predio oko očiju za samo 48 sati. Višestruko nagrađivani, nosilac prestižne Edison nagradeProtinoltm, pospješuje dva tipa kolagena, koji hidratiziraju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, te na taj način se bore protiv znakova starenja.

Foto: AVON

Uz Dual Eye korektor sa Protinolomtm tamni podočnjaci, otečenost i sjenke oko očiju, počinju da se povlače već nakon 48 sati. Ovaj korektor sastoji se od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena, a formulisan je sa antioksidansima i ekstraktom morskih algi. Dual Eye korektor, korišten dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuje tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika.

Dual Eye Lifting tretman za zatezanje kapaka, sačinjen je od kreme bez ulja i laganog gela, koji u sebi kriju aminokiseline i kofein. Ova dvofazna formula pospješuje hidrataciju i koži oko očiju, daje zategnutiji i čvršći izgled.

Foto: AVON

 

„Dvofazne Anew kreme sa Protinolomtm važno je koristiti dva puta dnevno, kako bi se vidio pun efekat liftinga, zatezanja kože i ublažavanje crnih krugova oko očiju. Koža ispod očiju je veoma delikatna, te je kreme potrebno nanositi nježnim pokretima jagodica prstiju. Neophodno je voditi računa da kožu u ovom prijedelu ne rastežete“, izjavila je Šejla Korjenić PR specijalista Avon kompanije u Bosni i Hercegovini.

Pročitaj

Anew Dual Eye kreme sa Protinolomtm  dostupne su u Avon brošuri od 1. januara po cijeni od 13,90 svaka.

Foto: AVON

Kako bi tvoja njega lica bila potpuna tokom januara mjeseca u Avon brošuri na ponudi su i posebne Anew Skin Reset ampule u kojima je po prvi put korištena Avon Protinol tehnologija. U samo 7 dana vraćaju kolagen, koji je izgubljen tokom 7 godina.

Foto: AVON

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum