Trenutno čitaš
Viralni trik za savršeni smokey eyes za deset sekundi!

Viralni trik za savršeni smokey eyes za deset sekundi!

smokey eyes
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Ovaj jednostavan trik za smokey eye savršen je za početnike, ali i za sve koji žele brzo i efikasno postići elegantan i profinjen izgled. Slijedi ove korake i impresioniraj sve oko sebe svojim vještim vještinama šminkanja!

Da li si početnica kada su u pitanju kistovi i sjenke? Ne brini, jer znamo kako izgledati još ljepše zahvaljujući jednostavnom koraku kojim svoj izgled možeš poboljšati u tren oka, bukvalno. Iako se neki od trendova ove sezone odlučuju za dodavanje jarkih detalja i moćnih obrisa, uvijek je dobro kladiti se na klasiku s kojom nema mjesta grešci.

Instagram/hannaschonberg

Među svim viralnim beauty trikovima u ovom trenutku, pronašli smo još jedan koji će te spasiti od svake nepredviđene situacije, kada ti je potrebam dobar makeup. Sigurno znaš za smokey eye tehniku, jednu od omiljenih tehnika vizažista, koja mogu podići šminku na ekspresan način. Vrijeme je da se upustiš u ovu avanturu i otkriješ tajnu koju dijele djevojke koje vole minimalističku estetiku.

Neće ti trebati četkice ili stotine proizvoda, samo ogledalo – po mogućnosti okrenuto prema prirodnom svjetlu – i olovka za oči koja odgovara tvom izgledu i odjeći koju nosiš. Preporučujemo da počneš s osnovnom smeđom koju sigurno imaš u svojoj bezvremenskoj kolekciji. A zahvaljujući norveškoj manekenki Gine Margrethe, velikoj zaljubljenici u industriju ljepote, naučili smo kako postići smokey eye za deset sekundi.

Trik za savršeni smokey eye

Predstavljamo ti tutorijal koji možeš primijeniti u praksi i ukrasti svačiju pažnju. Jednostavno ćeš morati ocrtati gornju i donju vodenu liniju oka, zatvoriti oči, nježno protrljati kapke vrhovima prstiju i završiti dodirom gornjeg kapka dodavanjem još proizvoda i blendanjem. I to je to!

Naslovna fotografija: Instagram/ginemargrethe

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum