Trenutno čitaš
Vikend preporuke: Vila Wineyard na vrhu Banjaluke idealno mjesto za nezaboravne trenutke

Vikend preporuke: Vila Wineyard na vrhu Banjaluke idealno mjesto za nezaboravne trenutke

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Ako želiš da osjetiš zvuk tišine, odmor i opuštanje u punom smislu te riječi, mir i bijeg od svakodnevice ili ipak želiš da neki bitan događaj proslaviš na poseban način, imamo primamljivu ideju za tebe.

Pronašli smo luksuznu vilu Wineyard – VinoGrad na vrhu Banjaluke koja je idealna za vikend odmor ili proslave sa dragim osobama, a bilo da se radi o jednom ili drugom sigurni smo da će trenuci provedeni u ovoj luksuznoj vili ostati zauvijek dio tvojih nezaboravnih momenata.

Vila je okružena prirodom i vinogradom koji oduzimaju dah gdje ćeš moći uživati sa porodicom ili prijateljima. Savršeno uklopljen luksuzni izgled vile sa prirodom koja je okružuje i pogledom na grad sa vrha Banjaluke, dijelovi su koji čine savršenu cjelinu. Jedan od najatraktivnijih dijelova vile je svakako bazen na otvorenom, pa je vila idealna i za ljetni period.

Međutim, to nikako ne znači da jesen i zimu ne možeš provesti ovdje. Vila posjeduje četiri spavaće sobe koje su ispunjene prozračnošću, a iz dnevnog boravka pruža se čaroban pogled na Banjaluku, pa možeš uživati u nezaboravnim jesenjim ili zimskim pejzažima i zalascima sunca uz čašu dobrog vina iz svakog ugla ove vile. Za prave hedoniste u vili se nalazi i hidromasažna kada koja će upotpuniti tvoje nezaboravne momente provedene ovdje.

Za više informacija o ovom smještaju posjeti Instagram profil Villa Wineyard – VinoGrad.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum