Trenutno čitaš
Vikend preporuka: Pino Nature Hotel daje opuštanju novu definiciju

Vikend preporuka: Pino Nature Hotel daje opuštanju novu definiciju

Pino Nature Hotel

Istinski hedonisti znaju da je za savršen ugođaj na odmoru bitno sve. Od lokacije, udobnosti, pristupačnosti, osoblja, do sadržaja i estetike samog smještaja. Postoji jedan hotel podno Trebevića koji će pružiti sve navedeno i idealan je za našu sljedeću vikend preporuku. Pino Nature Hotel se nalazi svega 10 minuta vožnje od Sarajeva i pruža fantastično uživanje u wellness i spa sadržajima.  

Okružen očaravajućom prirodom koju pritom imitira svojim enterijerom, ovaj hotel nudi luksuzno opremljene sobe i apartmane u kojima opuštanje dobija novu definiciju. Posebna pažnja u uređenju je posvećena prostranim apartmanima Wolf i Rabbit koji nude poseban pogled na planinu Trebević, a svojim izgledom podsjećaju na luksuzne i ušuškane pećine.

Smještanjem u udobnu sofu, uz toplotu kamina, čašu dobrog vina i pogled na četinare pod snijegom, možeš se odbraniti od svakodnevnog stresa, bar nakratko. Tu je naravno i bazen, teretana, saune i masaže da pojačaju psihičko opuštanje kroz fizičko.

Svega 850m od hotela se nalazi olimpijska staza za bob i sankanje koja je sagrađen za potrebe Zimskih Olimpijskih igrara 1984, ali zbog oštećenja služi samo kao turistička atrakcija. Ipak, zabave ne manjka, jer se 5km od hotela nalazi prvi zabavni park u Bosni i Hercegovini sa alpine roller coasterom. U Sunnyland zabavnom parku se, pored roller coastera, nalazi i restoran sa predivnim pogledom na prirodu, kafe, dječija igraonica.

Oni koji ne mogu bez grada, mogu se Trebevićkom žičarom spustiti do grada Sarajeva, prošetati Baščaršijom i uživati u domaćoj kafi i slatkim delicijama.

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum