Trenutno čitaš
Vikend preporuka: Jahorina Luxury Chalets mjesto za nezaboravan zimski odmor

Vikend preporuka: Jahorina Luxury Chalets mjesto za nezaboravan zimski odmor

Nedaleko od centra Sarajeva ka Jahorini, na svega nekoliko kilometara udaljenosti, nalazi se popularno odredište za sve one koji žele da osjete zvuk tišine, odmor i opuštanje u punom smislu te riječi.

Ako želiš mir i bijeg od svakodnevice ili ipak želiš da neki bitan događaj proslaviš na poseban način, imamo primamljivu ideju za tebe, a to je Jahorina Luxury Chalets.

Foto: Instagram/jahorina_luxury_chalets

Jahorina Luxury Chalets je sigurno jedno od najljepših i najluksuznijih mjesta za boravak u prirodi koje je idealno mjesto za vikend odmor ili proslave sa dragim osobama, a bilo da se radi o jednom ili drugom sigurni smo da će trenuci provedeni u ovoj luksuznoj vili ostati zauvijek dio tvojih nezaboravnih momenata.

Foto: Instagram/jahorina_luxury_chalets

Ove prelijepe vile su posebno čarobne i magične zimi kada zapada snijeg, a nude potpunu ugodnost uz WiFi, klima uređaje, mini bar, a posebno će te obradovati činjenica da se u sklopu smještaja nalazi i hidromasažna kada za potpuno uživanje i hedonizam.

Foto: Instagram/jahorina_luxury_chalets

Ove vile krasi spoj luksuza, savremene arhitekture, topline i planinskog stila. Jahorina Luxury Chalets je jedinstveno mjesto za planinski odmor gdje svoj užitak poslije hidromasažnih kada možeš upotpuniti i u toplini koju obezbjeđuje kamin na drva. Terase sa kojih se pruža nevjerovatan i nestvaran prizor prirode ostaviće te bez daha.

Foto: Instagram/jahorina_luxury_chalets

Ponekad je potreban samo jedan dan na ovakvom mjestu i u ovakvom prostoru za prijeko potreban predah od svakodnevnog stresa. Zato se potrudi da svoju rezervaciju obaviš na vrijeme, a sve informacije možeš dobiti na Instagram profilu Jahorina Luxury Chalets.

Pročitaj
Briga o sebi

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum