Trenutno čitaš
Vikend preporuka: Cat Caffe je mjesto za prazničnu dozu kofeina u društvu preslatkih mačaka

Vikend preporuka: Cat Caffe je mjesto za prazničnu dozu kofeina u društvu preslatkih mačaka

vikend preporuka cat caffe

Praznična magija u srcu Zagreba je uveliko počela. Borovi, jelke, ukrasna drvca, lampice i mnoštvo čarobnih dekoracija mašu i vire iza svakog ugla, a ugodna adventska atmosfera je ono što ovih dana možemo osjetiti u ovom gradu. Pored praznične bajke koja se dešava u Zagrebu, ono što je privuklo našu pažnju je neobičan kafić Cat Caffe u kojem možeš uživati u omiljenom napitku u preslatkom i umiljatom društvu mačaka.

Praznična magija sa zagrebačkih ulica ušetala se uveliko i u Cat Caffe gdje, osim odlične kafe, možeš degustirati i praznične napitke iz njihove ponude koji će te oduševiti kako ukusom tako i izgledom, jer u šoljici nastaju prava mala umjetnička djela sa božićnim i novogodišnjim motivima.

Cat Caffe svojom kreativnošću oduševljava svoje goste svakodnevno, a za one koji su ljubitelji životinja, a posebno preslatkih mačaka ovo mjesto je pravi raj.

Umiljati domaćini koji se protežu u svojim omiljenim uglovima lokala sasvim su se udomaćili u ovom prostoru. Sve su mace socijalizovane međusobno, nisu plašljive i pitome su u društvu nepoznatih ljudi. Ako neka od njih odluči da ti skoči u krilo i šarmira te, onako kako to znaju samo ove kraljevske životinje, poželjećeš ostati zauvijek u Cat Caffe-u.

Upotpuni svoju adventsku avanturu u Zagrebu, posjeti Cat Caffe, poruči kafu, vruću čokoladu ili zimski koktel, ušuškaj jednu od slatkih maca u svoje krilo i prepusti se istinskoj, prazničnoj, ultra magiji ispijajući svoj omiljeni napitak.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum