Trenutno čitaš
Venera ulazi u znak Vage u kojoj boravi do 04. decembra, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak

Venera ulazi u znak Vage u kojoj boravi do 04. decembra, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak

Hotel Bijele vode
Hotel Bijele vode

Mnogo je razloga zašto je ovaj tranzit Venere u Vagi značajan. Venera koja ulazi u novi znak ima potencijal da vam donese razne nove prilike i romanse.

Venera vlada našim ljubavnim životom, zadovoljstvima, novcem, zabavom, ljepotom i kreativnim stvaranjem, što znači da je ulazak Venere u Vagu važan tranzit. 8. novembra 2023. Venera ulazi u lijep, balansiran i romantičan znak Vage i tu će ostati do 4. decembra 2023. Ovaj tranzit može omogućiti mnogo stvari, uključujući veću intimnost, balans i lakoću u našim ljubavnim odnosima.

Ultra magazin

Venera je planeta koja vlada našim romantičnim životima i našim kreativnim ja. To je planeta koja predstavlja uživanje, zadovoljstvo, inspirativne prilike i kolektivnu pobjedu. Venera je jednako poštena i velikodušna, inspiriše sve nas u našim najbližim odnosima i partnerstvima.

Ovo je posebno tačno kada Venera uđe u jedan od svojih matičnih znakova. Ne samo da ova planeta doživljava dodatnu snagu i povezanost, već takođe pomaže određenim znakovima zodijaka na određene načine.

Ulazak Venere u Vagu tokom novembra 2023., omogućava više balansa i jasnoće oko naših najvrijednijih i najintimnijih partnerstava. Venera je planeta posvećena zadovoljstvu i kako romantika utiče na naše živote. Kada se nađe u Vagi, Venera usvaja pragmatičnu, balansiranu energiju koja nam pruža više strpljenja i određivanja prioriteta u vezama.

Kompromis i traženje dobro zaokruženih rješenja važni su aspekti ličnosti Vage. Međutim, Vage često žrtvuju više na svom kraju, kako bi osigurale sreću drugih. Kada Venera uđe u Vagu, to nam daje jasnoću pravog kompromisa bez žrtvovanja previše sebe za naše najbliže odnose.

Šta vam donosi ulazak Venere u Vagu? Odgovor je drugačiji u zavisnosti od toga koji ste znak zodijaka. Ako se pitate šta ovaj tranzit znači za vaš nadolazeći novembar, evo pregleda za svaki znak zodijaka!

Ultra magazin

Ovan

Kako je horoskopski znak Ovna nasuprot Vagi, položaji Ovna mogu da se bore sa tranzitom Venere. Ovo ne znači da će ovaj nadolazeći tranzit biti izazovan za vas. Ali to je vrijeme da ostanete čvrsti i prilagodljivi, čak i kada se osjećate slabiji u Venerinoj snažnoj poziciji. Vi ste hrabar i nezavisan horoskopski znak, ali vaša partnerstva mogu teško da vas opterete tokom ove tranzicije. Vježbajte strpljenje, zdrave granice i velikodušnost za ovo vrijeme!

Bik

Osjećaj lagodnosti može pratiti ovaj tranzit Venere. Takođe vama vlada planeta ljubavi i estetike, što vam može pomoći da promijenite prioritete u ovom periodu. Možda su vam bitne stvari pobjegle ili ste umanjili osjećaj sebe da biste ugodili drugima. Venera u Vagi traži balans, što uključuje traženje onoga što vam treba! Ovaj tranzit će vam vjerovatno donijeti podmlađivanje i pojačanje vlastite energije, kako god vam to izgledalo.

Blizanci

Kako Venera ulazi u položaj Vage, možda ćete pronaći više jasnoće u svojim razgovorima. Ovaj tranzit vam omogućava da uđete dublje u svoje lične odnose ili da napravite korak unazad, zavisi kako se osjećate. Bez obzira kojim putem krenete, vaš glas i potrebe će zasjati tokom ovog mjeseca. Pragmatizam je vaš prijatelj, dok Venera boravi u Vagi. Birajte ljubaznost i poštenje.

Foto: Ultra magazin

Rak

Novembar je važan mjesec samootkrivanja. Međutim, ulazak Venere u Vagu pružiće vam malo mira i bliskosti u vašim najbližim vezama. Vaš dom ćete posebno osjećati kao utočište, kao što se to često događa. Lako vam je fokusirati se na one koje volite, a to je primarna stvar koju ovaj tranzit traži od vas. Uživajte u ljubavi i balansu koji sada osjećate prije nego što stvari postanu složenije!

Lav

Uprkos vašoj tipičnoj velikodušnosti i lakoći izražavanja svojih potreba u vezi, ovaj Venerin tranzit bi mogao da učini da se osjećate pomalo nesigurno. Očuvanje mira i osiguravanje sreće drugih biće vam od najveće važnosti tokom ovog vremena. Međutim, znajte da vaši lični odnosi i porodični život mogu podnijeti vašu veliku ličnost, čak i ako se u početku možda osjećate neuravnoteženo!

Djevica

Snaga Venere koja ulazi u Vagu može vas prvo ostaviti u magli. Davanje prioriteta romansi vam nije često u prvom planu, jer je Venera tehnički u padu u znaku Djevice. Međutim, davanje prioriteta romantici je upravo ono što biste trebali učiniti tokom ovog tranzita. Vage imaju neku vrstu pragmatične iskrenosti koju razumijete. Iako u početku može biti izazovno pronaći pravi put, radite na iskrenosti i saosjećanju u svim vašim vezama tokom ovog vremena.

Pročitaj

Ultra magazin

Vaga

Kako Venera ulazi u vaš znak, vjerovatno ćete osjetiti obnovu i osjećaj postignuća u mnogim područjima vašeg života. Možda je vaša rutina uravnoteženija. Ili možda ostvarujete pristojan napredak ka jednom od svojih kreativnih ciljeva. Ovo je pozitivan tranzit za vas i nešto što treba cijeniti. Tokom ovog vremena nećete se osjećati neodlučnim. Neka vas vaša filozofija vodi u dublje, intimnije veze!

Škorpija

Tokom ovog tranzita, Venera će Škorpijama dati vrijeme za odmor i introspekciju, posebno u pogledu partnerstva i ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Nemate problema da se udubite, ali da li ovaj osjećaj dubine služi harmoniji i miru koji želite u svom životu? Razmislite o svojoj preciznosti i sposobnosti za intimnost tokom ovog vremena.

Strijelac

Ulazak Venere u Vagu podsjeća vas na važnost odnosa. Vjerovatno cijenite mnoge ljude i partnerstva u svom životu. Međutim, svoju slobodu cijenite više od delikatne ravnoteže koju možemo stvoriti u vezama jedan na jedan. Ovaj tranzit će vam vjerovatno donijeti važne veze, zbog čega ćete možda osjećati nostalgiju ili nesigurnost u pogledu svoje lutajuće prirode. Provedite neko vrijeme na jednom mjestu i na trenutak razmislite o svojim partnerstvima.

Ultra magazin/pinterest

Jarac

Vaša prirodna asertivnost se može osjećati nepoželjno tokom ovog tranzita. Vage cijene harmoniju i slušanje svih strana priče, posebno kada je u pitanju politika na radnom mjestu. Iako se u ovim poslovima obično krećete ljubazno, vježbajte dodatno strpljenje i razumijevanje tokom ovog vremena. Osim toga, vašem porodičnom životu možda će biti potrebna pažnja i određivanje prioriteta sada više nego ikada. Pronađite mir i ispunjenje u poslu i kući, dvije vrste vrijednih partnerstava za vas.

Vodolija

Ovaj tranzit Venere pomoći će vam da jasno vidite svijet. Iako se to obično snalazite u svakodnevnom životu, ulazak Venere u Vagu će dati malo više pozitivnosti vašem gledištu. Možda će više kreativnosti ili strasti ući u vaše svakodnevne aktivnosti. Ili ćete možda uspostaviti više veza i prijateljstava nego što ste očekivali tokom ovog vremena. Bez obzira, ovaj tranzit je pozitivan i dobrodošao u vaš život!

Ribe

Fleksibilnost je važna za ovaj tranzit Venere. Srećom, fleksibilnost je već jedna od vaših prednosti kao promjenjivog znaka. Vaše srce je veliko i željno udovoljiti tokom ovog vremena. Ali vaše saosjećanje možda neće biti primljeno na način na koji očekujete. Povremeno vam može biti teško da shvatite energiju Vage, ali to će vas podstaknuti da razmišljate van okvira, posebno na način na koji pokazujete ljubav.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum