Trenutno čitaš
Venera u Škorpiji donosi intenzivne emocije

Venera u Škorpiji donosi intenzivne emocije

Pripremite se! Venera prelazi u Škorpiju 23. oktobra 2022. Ako se pitate na šta se odnosi dio „pripremite se“, čitajte dalje. Šanse su, ako znate dosta o Veneri – planeti ljubavi i veza – i Škorpiji – znaku intenziteta i ljubomore – onda vjerovatno imate dobru ideju o tome šta se dešava kada se ovo dvoje sretnu. Eksplozije i vatromet, u najmanju ruku!

Šta znači kada je Venera u Škorpiji?

Kada Venera pređe u Škorpiju, imamo skoro cijeli mjesec u kojem će strast biti glavni fokus u vezama.

Naravno, strast se može manifestovati na mnogo različitih načina. To može biti ona vruća, teška noć s ljubavnikom koju nikad ne zaboravljate i o kojoj većina ljudi samo sanja, ili može biti ljubomorni eksplozivni bijes na koji biste najradije zaboravili, ali nikada ne možete.

Venera se odnosi na onu vašu šarmantnu, prelijepu stranu koju pokazujete u vezama da biste privukli najsenzualniju ljubav, pa kada je Venera u Škorpiji, pazite!

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Kako Venera prolazi kroz Škorpiju, vjerovatno ćete smatrati da se vaša privlačnost dobrim stvarima u životu pojačava.

Škorpija ne zna raditi stvari na pola; to je sve ili ništa. Simbol Škorpije je škorpion, i to nije najdobroćudnije stvorenje! Tokom ovog tranzita možete očekivati ​​obilje intenziteta, strasti i komplikovanih situacija koje povezujete sa znakom Škorpije.

Venera je “u padu” štetu u Škorpiji, što znači da se bori da izrazi svoju energiju. Za razliku od Venere u Ribama, gdje je Venera egzaltirana i stoga sposobna da izrazi ono najbolje od sebe, Venera u Škorpiji je često izazov za one sa njom u natalnoj karti (i one koji s njom dolaze u kontakt!)

Obično ćete uočiti Veneru u Škorpiji jer imaju mnogo seksipila. Često su zamišljeni i magnetični, i ne možete, a da ne budete privučeni njima. Kada su povrijeđeni ili izdani, mogu biti izuzetno osvetoljubivi i rijetko će, ako ikada, oprostiti i zaboraviti.

Pročitaj

Međutim, ovaj znak unosi dosta uzbuđenja u vezu. Oni će vam pružiti ljubav koja je toliko intenzivna da je magična u potpunosti.

Instagram / @deepspacexx

Pozitivne i negativne strane kada Venera uđe u Škorpiju

Tokom sezone Venere u Škorpiji, jedna stvar na koju morate biti oprezni su negativni aspekti Škorpionove ličnosti: ljubomora i posesivnost. U isto vrijeme, uzbuđenje, privlačnost i strast su neke od najdubljih pozitivnih strana ovog tranzita.

U nastavku donosimo nekoliko savjeta za rješavanje negativnih i pozitivnih strana Venere u Škorpiji.

  1. Izbjegavajte igranje igrica. Ovo nije vrijeme za igranje igrica ili namjerno tjeranje na ljubomoru. Venera u Škorpiji ne toleriše rivale, a ako Škorpija osjeti da je njihova naklonost ugrožena, žalac izlazi van. Umjesto toga, hodajte pažljivo, pazite na riječi i budite otvoreni i iskreni – Venera u Škorpiji cijeni iskrenost iznad svega.
  2. Budite svjesni promjena raspoloženja. Ovo je takođe vrijeme da pazite na svoje raspoloženje. Iako Škorpija nije raspoložena kao drugi vodeni znak, Rak, Venera u tranzitu Škorpije može izazvati mračna i sumnjiva raspoloženja, posebno kada je ljubav u pitanju. Optužbe za nevjeru mogu biti češće, a važno je biti uvjerljiviji i strpljiviji tokom ove sezone kako biste se suprotstavili svim negativnim osjećajima.
  3. Pazite na sumnju. Pojačana sumnja u vezi je neizbježna. Ako vaš partner već ima problema s povjerenjem, važno je u ovom trenutku biti dodatno uvjerljiv. Optužbe mogu isplivati ​​na površinu i izazvati neugodne ili eksplozivne sukobe.
  4. Otkrića koja izbijaju na površinu. Očekujte otkrića svih vrsta u vezama tokom Venere u Škorpiji. Škorpija je znak koji ima tendenciju da ono što je skriveno izvuče na otvoreno, a to nekima može biti izazov. S druge strane, to utire put mnogo jačim i bližim vezama.
  5. Fenomenalna strast! Ovo je vrijeme za nevjerovatnu strast! Ako želite da začinite svoju vezu, sezona Venere u Škorpiji je vrijeme da to učinite. Ovo je i vrijeme kada ste najatraktivniji, posebno ako je u vašoj karti jaka Škorpija. Škorpija je znak seksa i daje snažnu seksualnu energiju, pa očekujte da iskre polete.
  6. Nespremnost da se povučete. Zapamtite, tradicionalni vladar Škorpije je Mars i možda ćete biti odlučniji da pobijedite u borbi nego inače. Samo zapamtite, krajnji cilj je pronaći komunikaciju i kompromis unutar zdrave veze.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum