Trenutno čitaš
Venera u Blizancima je tu da zagrije ljeto

Venera u Blizancima je tu da zagrije ljeto

Banjaluka Fest
Banjaluka Fest

Temperature rastu i ne govorimo samo o vremenu. 22. juna, Venera, planeta ljubavi, zvanično ulazi u brbljivi, društveni znak Blizanaca, označavajući početak koketnog ljeta koje smo čekali. Vjerujte nam: to će biti zabavno.

Ultra magazin

Kada je Planeta zadovoljstva u znaku Blizanaca, ona se raduje mogućnostima i raznolikosti. Tokom perioda kada je Venera bila u Biku, fokusirali smo se na kvalitet, a ne na kvantitet – ali sada sve što želimo je da se dobro zabavimo!

Blizanci su, u stvari, društveni leptir zodijaka, tako da će svi ti prijateljski kvaliteti biti utkani u sve čime Venera vlada: ljubav, zadovoljstvo, društvene veze i kreativnost – posebno ljubav. Pojedinci će se družiti i izlaziti, jer je atmosfera više sklona ispitivanju terena nego traženju “onog pravog” u naredne tri nedelje.

Ova energija doći i do onih koji traže partnera, jer ćemo zauzeti intelektualni pristup vezama, što znači da će nas privući oni koji su duhoviti, pametni i manje emotivni. Razmišljamo svojim mozgom, a ne srcem, zbog prozračne prirode planete.

Za one koji su već u vezama, vibracije će biti malo drugačije. Mentalna stimulacija će biti ključna tokom ovog vremena, jer uticaj Blizanaca donosi kvalitetu u sve veze. Predigra počinje za stolom za večerom uz zabavnu debatu.

Ali mi ćemo takođe ponovo razmotriti našu intelektualnu kompatibilnost s partnerima i odlučiti da li je u skladu sa našim standardima ili ne. To je vrijeme kada se veza može dovesti u pitanje na osnovu toga šta imamo zajedničko sa svojim partnerom, jer se Venera u Blizancima fokusira na to da li smo kompatibilni na intelektualnom nivou.

Pročitaj

14. jula, Venera je u kvadratu sa Neptunom u Ribama. Iako ovo može biti najromantičniji aspekt, on podjednako može predstavljati iluziju, zabludu i konfuziju. Da biste izvukli maksimum iz ovog tranzita, nemojte stvari shvatati previše ozbiljno, posebno ako ovo predstavlja početak veze.

Najzahtjevniji dio ovog perioda biće između 10. i 16. jula, kada Venera formira trigon sa Saturnom zajedno sa prethodno navedenim kvadratom sa Neptunom. Sve u svemu, to će biti prilično zbunjujuće vrijeme. S jedne strane, žudimo za posvećenošću, ali istina je da stvari nećemo vidjeti jasno. Pošto će obje planete koje će Venera aktivirati, Saturn i Neptun, biti retrogradne u ovom trenutku, ova kombinacija bi takođe mogla značiti da se romantične drame iz prošlosti vraćaju radi razrješenja.

Sve u svemu, ljeto ljubavi tek počinje — i iako postoji nekoliko izazovnih tranzita na putu, istina je da je Venera u Blizancima tu da vas podstakne da budete koketni, društveni i da svoj intelektualni šarm pokažete svojim ljubavnicima. Drugim riječima, pripremite se za zabavu.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum