Trenutno čitaš
Velike glumačke zvijezde u novoj hit seriji “Poker Face” od 15. septembra na SkyShowtime

Velike glumačke zvijezde u novoj hit seriji “Poker Face” od 15. septembra na SkyShowtime

Prve dvije epizode serije “Poker Face” biće ekskluzivno dostupne za streaming od 15. septembra na SkyShowtime, s novom epizodom svakog petka.

Nastala iz kreativnog uma Riana Johnsona, “Poker Face” je serija od 10 epizoda koja prati Charlie Cale (glumi je Natasha Lyonne) dok u svakoj epizodi rješava po jedan misteriozni zločin zahvaljujući izvanrednoj sposobnosti da prepozna kad neko laže. Ona krene na put u svojoj Plymouth Barracudi i sa svakim zaustavljanjem se susreće s novim likovima i neuobičajenim zločinima koji je prosto mame da ih riješi.

SkyShowtime

Serija je dobila izvrsne recenzije i vrlo brzo je na stranici Rotten Tomatoes ocijenjena kao „Certified Fresh”, dobivši ocjenu 98 % od strane kritičara.

U seriji se u glavnoj ulozi pojavljuje Natasha Lyonne, koja je i njena izvršna producentkinja, a takođe je jednu od epizoda režirala i za nju napisala scenarij. “Poker Face” se može pohvaliti popisom velikih zvijezda u sporednim ulogama.

Pročitaj
hacks

SkyShowtime

Pojavljuju se: Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Ron Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson i Tim Meadows.

SkyShowtime

Izvršne producentkinje serije su Nora i Lilla Zuckerman. Ostali izvršni producenti uključuju imena kao što su Ram Bergman, Natasha Lyonne, Nena Rodrigue i Iain B. MacDonald, rame uz rame s koproducentkinjama Mayom Rudolph i Danielle Renfrew Behrens.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum