Trenutno čitaš
UGG papuče su najnoviji trend u svijetu udobnosti

UGG papuče su najnoviji trend u svijetu udobnosti

UGG papuče
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Ništa ne izaziva podijeljena mišljenja kao UGG obuća, koja je najpoznatija po svojim mekanim i udobnim čizmama i papučama od ovčje kože.

Njihove čizme i papuče postale su izuzetno popularne širom svijeta prvenstveno zbog svoje udobnosti i topline. Međutim, popularnost UGG obuće je konstatntna modna tema – da li je to najružnija vrsta obuće ili su ipak potpuni šik…

Ono što se ne može poreći kod ove obuće je definitivno dobnost. UGG papuče su poznate po mekoj unutrašnjosti od ovčje kože ili vune koja pruža kako izvanrednu udobnost i tako toplotu.

UGG koristi visokokvalitetne materijale poput ovčje kože i vune, što doprinosi trajnosti i izdržljivosti njihovih proizvoda. Ono što u posljednje vrijeme okupira pažnu na modnoj sceni jesu upravo UGG papuče koje su se dodatno proslavile u outfitima poznatih influenserki kod kojih su ove papuče glavni modni dodatak njihovim kombinacijama.

Meke, cozy i tople, UGG papuče, popularnije pod nativom Tazz-ice idealne su za suve jesenje i zimske dane. Niske i s običnim ili ipak platforma đonom, ove papuče zavladale su streetstyle kombinacijama, a ove jeseni su traženije no ikad prije.

Kombinuju se sa sportskim izdanjima ili u casual kombinacijama s trapericama i blejzerima i izgledaju odlično u tim kombinacijama, a možeš ih kupiti online po cijeni od 135 do 179 evra.

U nastavku donosimo Instagram inspiracije kako su ih svjetske influenserke kombinovale u svim prilikama ove jeseni.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum