Trenutno čitaš
U prodaji posljednje ulaznice za koncert Goce Tržan u Domu mladih

U prodaji posljednje ulaznice za koncert Goce Tržan u Domu mladih

Nakon pune četiri godine, pred svojom će sarajevskom publikom zapjevati Goca Tržan! U prodaju su puštene zadnje ulaznice za Gocin koncert koji će se održati, 17. juna u Domu mladih, a na koncertu neće manjkati iznenađenja, kao ni prave rokerske svirke!

Popularna pjevačica, poznata po brojnim velikim hitovima i energičnim scenskim nastupima prije nekoliko dana je objavila i novi singl „Repeat“, koji će po prvi put na koncertu izvesti uživo, a za Sarajlije je pripremila i posebna iznenađenja. Naime, uz to što će na koncertu izvesti sve svoje najveće hitove iz bogate i dugogodišnje karijere, Goca sprema i poseban muzički blok posvećen Sarajevskoj pop rock školi.

Inače, popularna pjevačica ne skriva da privatno sluša samo staru dobru domaću rock muziku i hard rock, a za predstojeći koncert priprema baš žestoki zvuk. A tim više što je koncert u Domu mladih, naglašava Goca koja je na koncert pozvala i goste iznenađenja o kojima ne želi ništa otkriti.

„Iznenadiću vas, bit će žestoko! A gosti ostaju stroga tajna do izlaska na binu“, kaže pjevačica i ne skriva činjenicu da jedva čeka sarajevski koncert.

„Ovom se koncertu iskreno radujem. Dugo sam na njega čekala i velika mi je čast zapjevati u Domu mladih. Novi album je gotov, a nakon pjesme ‘Repeat’ koju smo objavili prošle sedmice i za koju nakon sarajevskog koncerta snimamo spot, izlaziće singl za singlom. Svaka pjesma na novom albumu ima svoju priču i potpuno je drugačija. Na albumu su radili sjajni autori Aleksandra Sara Milutinović, Dušan Bačić, Aleksandar Mitrović i drugi, a posebno me raduje da je na njemu i jedna  vrhunska pjesma mladih bosanskohercegovačkih autora Ishaka Isabegovića i Hazima Hadžića“, naglašava Goca.

Pročitaj
najbolji hotel na svijetu, Passalacqua, jezero komo, italija

Saznajemo i da će nakon koncerta u Domu mladih Goca napraviti i dužu meet & greet sesiju, i odvojiti dovoljno vremena za druženje, fotkanje i upoznavanje sa svojim fanovima koje nije vidjela pune četiri godine.

Ograničen broj ulaznica za Gocin koncert koji je preostao u prodaji može se kupiti na platou Skenderija i u sistemu kupikartu.ba.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum