Trenutno čitaš
U bioskope stiže film u kojem vrućih scena neće nedostajati

U bioskope stiže film u kojem vrućih scena neće nedostajati

April nam u  kina donosi film koji će oduševiti sve ljubitelje filmova “Pedeset nijansi sive” i “Poslije svega”. Riječ je o romantičnoj priči “Divna propast” (Beautiful Disaster) koja donosi uzbudljivu mješavinu žanrova i iznenađenja – spaja romantiku, raskalašenu komediju, akciju i neizvjesnost s modernim prizvukom.

Film je temeljen na romanu za odrasle američke autorke Jamie McGuire, koji se na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa našao još 2012. godine.

Abby Abernathy stiže na fakultet željna novog početka. Uprkos svom konzervativnom izgledu, Abby skriva mračnu prošlost – ona je pokeraško čudo od djeteta koje je njen neodgovorni otac Mick često uvlačio u mutne poslove.

Jedne večeri u izlasku sa svojom najboljom prijateljicom Americom i njezinim dečkom Shepleyjem, Abby upoznaje Travisa “Mad Doga” Maddoxa, buntovnog studenta koji je poznat po dvije stvari: boksu i zavođenju žena.

Čini se da je Travis upravo tip kakvog Abby želi izbjeći i obećava da će se držati podalje od njega. Međutim, nakon što su se Abby i Travis opkladili i zbog toga uselili zajedno na mjesec dana, držanje udaljenosti više nije bila opcija.


Što više Abby upoznaje Travisa, shvata da živi prema kodeksu časti i da nije baš dečko kakvim se predstavlja. Što više Travis upoznaje Abby, shvata da je još pametnija i komplikovanija nego što je mislio. Pokušavaju se oduprijeti međusobnoj privlačnosti, a njihovo prijateljstvo ide prema nečemu što će razotkriti Abbynu prošlost i natjerati ih da se suoče sa svojim istinskim osjećajima.

Pročitaj
Colin Farrell


U režiji Rogera Kumblea i temeljeno na bestseleru autorke Jamie McGuire, film “Divna propast” je seksi romantična komedija koja nudi savremeni i iznenađujući osvrt na prastaro pitanje: Mogu li muškarci i žene biti prijatelji i ne dopustiti ljubavi da im stane na put?

Glavne uloge povjerene su Virginiji Gardner i Dylanu Sprouseu.

“Divna propast” stiže u bioskope pretpremijerno već od 6. aprila 2023. u distribuciji Blitz filma.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum