Trenutno čitaš
Trendovi sa pista i pametni stilski trikovi za zimski look

Trendovi sa pista i pametni stilski trikovi za zimski look

trendovi
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

U vrtlogu beskonačno promjenjivih trendova, posebno je vrijedno nešto što može da migrira iz jednog godišnjeg doba u drugo, “sarađuje” se s većinom garderobe i bezbjedno traje nekoliko godina. Da, govorimo o vanvremenskim odjevnim komadima nad kojima vrijeme nema moć.

Takvi odjevni komadi su najčešće dizajnirani u mirnoj, plemenitoj paleti boja, izrađeni od visokokvalitetnih materijala, minimalistički i odlikuju se svojom svestranošću u najpozitivnijoj konotaciji ove riječi. Ali u isto vrijeme, oni apsolutno nisu dosadni i, ako se s njima pravilno rukuje (čitaj: pametne stilske tehnike), omogućiće stvaranje nekoliko različitih setova odjednom.

TOTAL SIVA!

Put do tog klasika, dokazanog vremenom i brojem lajkova na društvenim mrežama, je jednobojan. Inače, siva je jedna od ključnih boja svake sezone i modni stalni saveznik. Nemoj se bojati pomiješati nekoliko nijansi sive boje u jednom izgledu i osloniti se na višeslojnost.

modni trikovi
Foto: .buro247.ru

IGRANJE NA KLASIKU

Pantalone na nabore, pencil suknje i jakne širokih ramena mogu biti moderne, a ne konvencionalne. Minimalizam i lakonizam, pomnožen sa detaljima u vidu stojećih kragni ili manžeta koje vire ispod rukava sakoa neprolazan je trend.

modni trikovi
Foto: .buro247.ru

VELIČINA JE VAŽNA

Prostrana torba je još jedan znak bezvremenskog klasika. I da, nositi sve što poseduješ sa sobom dok živiš užurbanim životom pravi je luksuz 21. veka. Omiljena ove sezone, a nadamo se i sljedeće sezone je torba koja se može sklopiti i nositi ispod ruke i uz poslovna odijela i haljine.

Pročitaj

DETALJAN PRISTUP

Pojasevi, šalovi, broševi, narukvice, rukavice – neka svaki od ovih detalja ne samo da upotpuni sliku, već se pretvori u statusni marker. Biraj banalne, ali efektne predmete koji će o tebi govoriti mirno, ali u isto vrijeme s pravom jačinom. Takođe, pokušaj koristiti dodatke u druge svrhe: nosi rukavice za pojasom, a umjesto kaiša odaberite čipku.

Izvor: buro247.ru

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum