Trenutno čitaš
Trendi siva boja i kako je kombinovati

Trendi siva boja i kako je kombinovati

Bingo - Home magazin
Bingo - Home magazin

Za mnoge siva je sumorna i dosadna boja. Pa ipak, piste za jesen/zimu 2023. i street style fotografije dokazuju suprotno. 

Miu Miu je prednjačila sa sivim kardiganima i kaputima koji su bili savršeni uz midi suknje i outfite bez pantalona. Fendi se držao tradicionalnijeg sivog kroja.

Siva je svestrana i sofisticirana boja koja može biti odličan izbor za jesenje odjevne kombinacije. Dobro se slaže s raznim drugim bojama i može se stilizovati za poslovne ili opuštene outfite, ovisno o prilici.

Sivi džemper

Upari udoban sivi džemper s parom tamnih farmerki. Ovo je klasičan i udoban jesenji izgled.

Sivi kaput ili jakna

Investiraj u moderan sivi kaput ili jaknu. Može biti neutralno platno za ostatak odjeće i jednostavno za kombinovanje.

Monohromatski izgled

Kreiraj šik monohromatski outfit kombinacijom različitih tekstura ili nijansi sive.

Igra tekstura

Eksperimentiši s različitim teksturama u sivoj boji, poput zdepastog džempera i jednostavnog pamučnog kompleta u sivoj boji. Mijšanje tekstura može dodati dubinu i interes odjeći.

Slojevito neutralno

Posložite različite neutralne tonove sa sivom kao fokusnom tačkom. Na primjer, upari bijelu košulju sa sivom suknjom ili pantalonama.

Pomiješaj sivu sa zemaljanim tonovima

Uključi zemljane boje poput maslinasto zelene ili boje senfa sa svojim sivim komadima. Ovi topli tonovi su u prekrasnom kontrastu sa hladnoćom sive.

Ključ za stilski outfit je balansiranje nijansi i tekstura. Slobodno eksperimentiši s različitim kombinacijama dok ne pronađeš ono što najbolje odgovara tvom ličnom stilu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum