Trenutno čitaš
Treba ti romantičan makeup za Dan zaljubljenih? Evo našeg prijedloga.

Treba ti romantičan makeup za Dan zaljubljenih? Evo našeg prijedloga.

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Dok se bliži Dan zaljubljenih, pravo je vrijeme da odabereš makeup koji će odražavati ljubav i romantiku. Mi predlažemo ružičasti makeup koji je oduvijek bio sinonim za nježnost i ženstvenost, čineći ga savršenim izborom za ovu posebnu priliku.

Bez obzira na to da li imaš romantičan izlazak u planu ili jednostavno želiš izraziti svoju ljubav prema sebi, evo kako možeš stvoriti bajkovit izgled uz ružičasti makeup.

@haileybieber

Nježna baza

Počni s bazom koja će tvoju kožu učiniti blistavom. Koristi hidratantnu podlogu i odaberi puder koji pruža prirodan sjaj.

Ružičaste sjenke za oči

Koristi svijetle ružičaste sjenke na kapcima ako želiš postići nježan izgled. Pastelne nijanse poput svjetloroze i breskve stvaraju sofisticiranu i romantičnu atmosferu na kapcima.

Intenzivan izgled

Ako želiš malo dramatike, dodaj tamniju ružičastu sjenku u pregibu kapka. Ovo će naglasiti tvoje oči i stvoriti senzualn i neodoljiv izgled.

Sjaj u unutrašnjim uglovima

Dodaj svjetlucavu, šampanjsku sjenku u unutrašnje uglove očiju ako želiš otvoreniji pogled.

Eyeliner za ljubav

Isprobaj crni eyeliner ako želiš efekat cat eye i istakni oblik svojih očiju.

Usne prepune strasti, a nisu crvene!

Pročitaj

Nanesi ružičasti ruž za usne u nijansi koja najbolje odgovara tvom tenu. Od nježnih roze tonova do dubokih fuksija, izbor je na tebi!

Dodaj dozu blistavosti

Blistavost ćeš postići uz pomoć hajlajtera na vrhu jagodica, vrhu nosa i ispod obrva. Ovo će stvoriti iluziju zdrave i hidrirane kože.

Nokti u ružičastim nijansama

Ne zaboravite na nokte! Odaberi ružičaste lakove za svoj manikir u nijansama koje se slažu s tvojim makeup-om za potpuni utisak nježnosti i romantike.

manikir
Pinterest

Svoj savršeni makeup možeš uraditi u Cacao Beauty Centru u Banjaluci gdje će ti raspoložena i ljubazna ekipa pomoći da odabereš najbolje za sebe. Ne zaboravi da je njega pola ljepote, i ukoliko si ti zadovoljna i srećna, biće i osoba pored tebe. Neka ovaj Dan zaljubljenih bude poseban!

Sve informacije o uslugama manikira, kao i specijalnim paketima povodom Dana zaljubljenih, koje nudi Cacao Beauty Centar, možeš dobiti putem broja telefona 065 00 55 22 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum