Trenutno čitaš
Torbica koja je ukrala naša srca tokom ovog mjeseca mode

Torbica koja je ukrala naša srca tokom ovog mjeseca mode

L'Occitane
L'Occitane

Alaïina torba Le Coeur neprestano je osvajala srca tokom protekle godine, međutim ovog modnog mjeseca bilo je jasno da je ovo više od samog trenutka i da je kultna torba tu da ostane.

Izrađena je od crvene, crne, bež ili metalik kože. To svakako nije konvencionalna silueta za torbu, ali standardna veličina će se uklopiti z svakodnevne potrepštine, i stoga nije tako nepraktična kao neke od njenih (malenih) kultnih prethodnika.

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Iako je očigledan pratilac na sva vjenčanja ili večernje događaje, izgleda jednako dobro uz farmerke i bomber jaknu kao i uz malu crnu haljinu. Izgubili smo računicu koliko smo puta vidjeli Le Coeur tokom ovog mjeseca mode, a posebno nam se dopada kako crna verzija može djelovati kao klasična kožna torba, ali s malo više osobnosti.

Pročitaj

Edward Berthelot/Getty Images

“Vjerujte mi, Alaïa Coeur je novi moderni klasik. Razigran, ali elegantan i šik zahvaljujući jednostavnom, ali grafičkom dizajnu,” kaže direktorica trgovine britanskog Voguea, Naomi Smart. “Obožavam svaku iteraciju. Bilo ih je zabavno uočiti na London Fashion Week-u – bilo ih je toliko! Trenutno je najbolje crno kožno srce sa zlatnim lančićem. Ali imajte na umu: sljedeće sezone moći ćete nabaviti Coeur u srebrnoj varijanti.”

Edward Berthelot/Getty Images

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum