Trenutno čitaš
TikTok trik: Kosa se “sama fenira” dok spavaš

TikTok trik: Kosa se “sama fenira” dok spavaš

L'Occitane
L'Occitane

TikTok je odavno nepregledna riznica dobrih savjeta i trikova. Najnoviji trik koji se širi ovom društvenom mrežom je vezan za našu kosu i odličan je! Ako voliš isfeniranu kosu, ali ne znaš da se feniraš sama i nemaš vremena da ideš kod frizera tako često, onda je ovaj trik savršen za tebe! Kosa se “sama fenira” dok spavaš.

Sve što ti je potrebno su savitljivi vikleri i pamučne čarape, a postupak je sljedeći:

Osuši kosu i podijeli je u 2 ili 3 dijela, zavisno od gustine. Ubaci u pamučnu čarapu 3-4 savitljiva viklera, a zatim namotaj jedan dio kose, koju si prethodno uvila figarom ili peglom, na čarapu. Isto uradi i sa druga dva dijela kose. Ukoliko tvoja kosa teže drži frizuru pošpricaj je lakom kada je saviješ, ili prije savijanja stavi pjenu. S obzirom na to da su ove male punđe na vrhu glave, neće ti smetati dok spavaš. Ujutro skini viklere i uživaj u predivnoj kosi.

Ovaj trik možeš izvesti i bez toplote, samo navijanjem na čarapu.

@iammariaalexandra

Overnight blowout ✨ @yeshipolitoo #hair#blowout#overnightcurls

♬ its a wrap for you baby. – 𝖒𝖈𝖆𝖗𝖊𝖞𝖆𝖚𝖉𝖎𝖔𝖘

 

Pročitaj

@yeshipolitoo

Night to Morning Heatless overnight blowout 🫶🏻 my hair definitely already had a bend in it but you can see the difference before & after + the more you do it, the longer it’ll hold + the more prominent it’ll be! #overnightcurls #overnightblowout #blowouttutorial #heatlesscurls #heatlessblowout #heatlesshair #hairtok #leggingcurls #heatlesscurlstutorial #overnighthairstyles #blowout #hairblowouthacks #hairblowouttutorial #trianglemethodhair #overnightblowoutresults How to blowout hair Overnight heatless curls Overnight heatless blow out Triangle method overnight blowout

♬ 1 Thing – Amerie

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum